2777
2789
عنوان

گردشگری با دوچرخه🚴‍♂️🚴‍♀️

1165 بازدید | 78 پست

سلام بچه ها کسی اینجا درمورد سایکل توریست(گردشگری با دوچرخه) چیزی میدونه؟ (هر چیزی ک میدونین در مورد اینجور سفر کردن)

اینجا کسی سایکل توریس هست؟

کسی از نزدیکانتون سایکل توریست هستند؟

میتونید در مورد این موضوع ب من کمک کنید و ب سوال هام ج بدین؟

🚴‍♀️🚴‍♂️🏕

سایکل😂

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

اینجا گمان نکنم کسی رو پیدا کنی، تو اینستا چند نفر رو دیدم که تو این زمینه فعال هستن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگین ما هم بخندیم

یه بحثی بود تو سایت یه عده یادشونه

چیز خاصی نیست عزیزم🎈

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

بچه ها من یه دوچرخه سایز 26 مارک المپیا دارم در حد یه ماه هم استفاده نشده،کسی نیس ازم بخره؟؟؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
من سایکل توریستم

منو و شوهرم تصمیم گرفتیم سایکل توریست بشیم و هیجان رو تجربه کنیم

از همه چیزایی ک باید انجام بدیم و داشتع باشیم فعلا فقط تصمیمش رو داریم😂

الان در مرحله تحقیق هستیم و کمک میخوایم 

من کلی سوال دارم، هیچی نمیدونم

بچه ها من یه دوچرخه سایز 26 مارک المپیا دارم در حد یه ماه هم استفاده نشده،کسی نیس ازم بخره؟؟؟

سای  تنه چیه؟؟ قیمت چند گذاشتی؟

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن
منو و شوهرم تصمیم گرفتیم سایکل توریست بشیم و هیجان رو تجربه کنیم از همه چیزایی ک باید انجام بدیم و ...

بهترین تصمیم زندگیتونو گرفتین تبریک میگم

من در خدمتم

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن
سای  تنه چیه؟؟ قیمت چند گذاشتی؟

سایز 26،

الان قیمت نوش 2میلیون و چهارصد هست،کاملا نو هست نمیدونم چند می ارزه،چون ب پولش نیاز دارم میخام بفروشم

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔