2777
2789
عنوان

بانکا تا کی بازن

94 بازدید | 9 پست

سلام این یه سوال بعدی اینکه گوشی آ ۵۰ خوبه یا آ ۲۰ 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
A50... ظاهرا تا ۲۸

ممنونم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بانکا همیشه بازن....خب معلومه A50

در مورد مشخصاتش چیزی میدونید اطرافیانتون نخریدن 

عزیزم برو دیجی کالا در موردش نظرات کاربران را بخون من a70 گرفتم از همونجا تحقیق کردم

راضی هستین؟؟؟

آخه منم میخواستم a70 بگیرم ولی دودلم

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

بله من که تا الان خوب بوده منم کلی پرسیدم تا خریدم ولی خوب تا حالا مشکلی نداشته.

سرعت گوشی خوبه؟

هنگ نمیکنه؟

باتریش چی

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4