2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد 😏

235 بازدید | 24 پست

موقع دعوا و ناراحتی خندم میگیره و طرف فک میکنه ناراحت نیستم  و اونم میخنده جدی نمیگیره حرفامو 

یا شوهرم مثلا چیزی ازم میپرسه مثلا کارت بانکیمو ندیدی کجاس؟

بعد تو این شرایطم خندم میگیره بعد فک میکنه من ورداشتمش 

😐🤔

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره نمیتونم ب تفاهم برسم 😶😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا همین قبل دعوا بخام شروع کنم همیشه میگم ب خنده هام توجه نکن 

من خیلی عصبیم اون لحظه 

ولی متاسفانه دعوایی ک میخام نمیتونم راه بندازم 

کیا اینجورین؟ باید چیکا کنیم 

عهههه منم تو اوج دعوا بین من و همسرم یهو می خندم مییگه مگه مننننن مسخرتمممم 👍😂

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣

😂😂😂😂

من همیشه نه ولی گاهی اوقات اینطوری میشم و چقد بده ک هیچکس باور نمیکنه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
حالا من وقتی خیلی عصبانی میشم بغضم میگیره و مثل فیلم هندیا نمیتونم چیزی بگم

😂😂😂چ خوب

برا همین قبل دعوا بخام شروع کنم همیشه میگم ب خنده هام توجه نکن  من خیلی عصبیم اون لحظه  ...

منم خیلی وقتا توی موقعیتایی که واقعااااا جدیم ،خندم میگیره😑😑😑 مثلا هروقت میخوام با مامانم جدی صحبت کنم،بعد جمله ی دوم خندم میگیره و واقعا خیلی بد میشه 😑😑 راه حل درمان  داره به نظرت؟؟؟

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹
خب شوهرت باید بشناستت دیگه

ن واسه خنده دعوا میدونه این مدلیم 

ولی سواستفاده میکنه 

ولی واسه کارت بانکی،چن باری ورداشتم خرید حسابی زدم ازش 

برا همین میپرسه کجاس کارتاش خندم میاد