الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای منم بخدا همینجوریم .همش خندم میگیره حتی وقتی شوهرم دعوام میکنه یا کتکم بزنه فقط میخندم اولش .مجرد هم اگه بودم اگه چیزی تو خونه گم میشد میگفتن کی دیده میخندیدم فکر میکردن من بر اشتم
منم خیلی وقتا توی موقعیتایی که واقعااااا جدیم ،خندم میگیره😑😑😑 مثلا هروقت میخوام با مامانم جدی صحب ...
واقعا می خندی یعنی؟؟؟چطور میشه آخه😂😂
آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
🤣🤣🤣حالا من یکی پاش گیر کنه یه جا در حال افتادن باشه خندم میگیره خیلی بده ☹
وای منم.حتی خودمم بیفتم یا بچم بیفته نمیتونم کنترل کنم میخندم.چقدم طرف ناراحت میشه
آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
اره،مثلا سر یه موضوع خیلی جدی که عصبانیم کرده میخوام با مامانم حرف بزنم،یهو وسطِ جدی بودن،خندم میگیره😑😑😖 یا مثلا یکی یه چیزی میگه که ناراحت کننده ست و من واقعانم توی قلبم خیلی ناراحت میشم براش،ولی حرف زدنی صدام یجوری میشه که انگار داره خندم میاد😐😐😐😑😑😑😪😪
اره،مثلا سر یه موضوع خیلی جدی که عصبانیم کرده میخوام با مامانم حرف بزنم،یهو وسطِ جدی بودن،خندم میگیر ...
چراآخههههه😂😂😂