2777
2789
عنوان

حد و حدود روابط دوست پسر تا کجاست

35373 بازدید | 81 پست

سلام دوستان،، دختر عموم دوست پسر داره،، منم خیلی بدم اومد،، ولی دامن بهش میسوزه،، لطفا از توهین کردن پرهیز کنید،،

فقط راهنمایی میخام،، 

اگه کسی می‌دونه بگه بنده خدا حدود روابطش رو در چه حدی نگه داره،، بعضی من شنیدم تا حد بوس و بغله،،

بعضیا شنیدم در حد از دست دادن بکارت و مسافرت خارج شهر و کشوره،، 

الان اینم بعد 25 سالگی

اولین بارشه که با کسی رفیق میشه،،

دختر عموهای دیگم تشویق ش میکنن

ولی من دلم واسش میسوزه،، 

میگم این کار بدرد تو نمیخوره

از اینورم دوست دارم،، از تنهایی دربیاد،،

لطفاً بگین چطوری حدود حدود تعیین کنه و تا چه حدی باشه،، 

ممنون،،

اینم بگم من خودم دوهفته کلا دوست پسر داشتم و ازدواج کردم باهاش،،

یعنی کار ب اونجا نکشید،،

بخاطر همین اطلاعات م 🌺 ضعیفه،،

پیشاپیش از همکاری شما ممنونم 💋💋💋💋

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حدودشو خدا تعیین کرده

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
هرکسی روابطش بخودش مربوطه حدش هم خودش تعیین میکنه به دلسوزی من و شمام نیازی نداره

خب عزیزم 💘 میگم در چه حدی باشه،، که بهش بگم،،

و اینکه مثلا چطوری ب طرفش حدش رو مشخص کنه،، چی بگه بهش،، چطوری بگه

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

فقط دخالت نکن عزیزم..ازمن دنیا دیده به شما نصیحت...اصلااااااا دخالت نکن..۲۵ساله خودش عاقله..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
خب عزیزم 💘 میگم در چه حدی باشه،، که بهش بگم،، و اینکه مثلا چطوری ب طرفش حدش رو مشخص کنه،، چی بگه ب ...

جوری رفتار کنه که طرفش حدش بیاد دستش

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 

ببین واقعا بستگی به خود دختر داره . اینکه بخوای یک نسخه برای همه بپیچی اشتباه . منتها هر کاری می کنه باید بدونه ممکنه تبعات داشته باشه . شرعا و سنتا در کشور ما هنوز پذیرفته نیست اما خیلیا را من می شناسم که قبل ازدواج رابطه کامل داشتند ازدواج کردند و زندگی های خیلی خوبی هم دارند البته از آن طرف هم خیلی ها را می شناسم که ازدواج نکردند و افسرده شدن . خودش باید تصمیم بگیره و پای تصمیمش بایسته 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا خودت انتقامم را با عروس دومشون بگیر خیلی ناراحتم 
خب عزیزم 💘 میگم در چه حدی باشه،، که بهش بگم،، و اینکه مثلا چطوری ب طرفش حدش رو مشخص کنه،، چی بگه ب ...

خودش باید بدونه هدفش از رابطه و زندگیش چیه

چقدر براش اهمیت داره اگه بعدا جدا بشه

طرفش ارزششو داره یا نداره

خودش چارچوبشو باید بدونه

عزیزم باید به فرهنگ و جنبه و شخصیت خودشون دوتا نگاه کنه و حدود تعیین کنه نظر شخصیم اینه اگر ادم‌ی باشی که عزت نفست بالا باشه میتونی از پس خودت بر بیای و رابطه با پسرهم بد نیست من اصلا ادم‌ مذهبی نیستم اما رابطه جنسی دوران دوستی خوب نیست زیاد 

ژ ژ آ🕊