2777
2789
بچه ها من خیلی استرس گرفتم تو اقدام بودم ولی فکرنمیکردم به این زودیا بشه

خوب دیگه میخواستی .شکر خدا ک طول نکشید و زود به خواستت رسیدی .من بچم سر ماه اولین اقدام گرفت .انقدر گریه کردم بیخودی .خدا رو شکر

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میگی چیکارکنم ؟ مبارکت باشه

نه منظورم این نیست که نمیخوامش تو این کرونا بازار چطور برم دکتر اصلا لازمه تو این هفته های اول برم یا بذارم واسه بعد عید

امضای خوبیام زیر تموم بی معرفتیاتون
مبارکه به سلامتی برامنم دعاکن منم بچه داربشم التماس دعا عزیزم 

انشاالله سال دیگه همین موقع بیای بگی دوقولو ها آسی کردن منو 😁

تو ماه من بودی ولی سرت به ستاره هات گرم بود....💔
نه منظورم این نیست که نمیخوامش تو این کرونا بازار چطور برم دکتر اصلا لازمه تو این هفته های اول برم ی ...

نه فعلن نرو .احتمالا هم الان 4 هفته ای .دوسه ففته دیگه سونوی تشکیل قلب داری .نرفتی هم بیشتر طول کشی با سونو  ntیکیش کن ..تو13هفته.فعلن نرو دکتر 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
نه فعلن نرو .احتمالا هم الان 4 هفته ای .دوسه ففته دیگه سونوی تشکیل قلب داری .نرفتی هم بیشتر طول کشی ...

واقعا مشکلی پیش نمیاد؟ مرسی عزیزم واقعا مونده بودم چیکار کنم آخه نمیخوام به این زودی به خانواده ها بگم واسه همین کسی رو نداشتم ازش مشورت بگیرم

نه فعلن نرو .احتمالا هم الان 4 هفته ای .دوسه ففته دیگه سونوی تشکیل قلب داری .نرفتی هم بیشتر طول کشی ...

مگ نباید زود رفت برا سونوی تشکیل قلب ک مطمئن بشی ؟

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
نه منظورم این نیست که نمیخوامش تو این کرونا بازار چطور برم دکتر اصلا لازمه تو این هفته های اول برم ی ...

حالا زوده نرو 

ان شاءالله تااون موقع هم از شر این بیماری خلاص بشیم 

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 

5 روزه پریودم عقب افتاده 4 هفته باشه که خیلی خوبه یک ماهش گذشته😍