2777
2789
عنوان

غده درسینه

168 بازدید | 24 پست

سلام دوستان کمک کنید خیلی نگرانم ده روزه دخترمو ازشیر گرفتم امروز سینه راستم یه توده خیلی کوچیک احساس کردم که دست میزنی اینوراونور میره 😭دردم نداره تودوران شیردهی هم داشتم ولی یمدت رفت الان بازدست زدم اومده چبکنم هرجام زنگ میزنم بحاطر کرونا سونوگرافیا بسته س😢الان دخترم سینمو فشارداد کل سینم گرفته 😭😭شیردهی رفتم دکترجراح گفت آدنوماس اماباز الان درومده چیکنم نکنه سرطان باشه اخه دست راستم کتف وپشتم خیلی دردمیاد😭نکنه ازونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس 

غده شیره

منم اینطوری شدم

غده سرطانی اصلا تکون نمی خوره زیر دست

اگر بزرگ تر شد برو دکتر تخلیش می‌کنه با آمپول که آبسه نکنه

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!

عزیزم ان شاءالله که چیزی نیست...

اوضاع یکم بهتر شد حتما برو دکتر

براتون صلوات میفرستم

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها  وسرالمستودع فیها بعددما احاط بهی علمک

🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

اول که اصلا با دست تحریکش نکنید هی بخواید مرتب بهش دست بزنید اشتباهه 

دوم این که احتمال زیاد تجمع شیر هست دوش اب گرم بگیرید یا حوله گرم و کیسه اب گرم روی سینه و قسمتهایی که درد داره قرار بدین 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اول که اصلا با دست تحریکش نکنید هی بخواید مرتب بهش دست بزنید اشتباهه  دوم این که احتمال زیاد ت ...

یبار توشیردهی درومد ازین بزرگتربود رفتم جراح معاینه‌کرد گفت آدنومه بیادرش بیارم ولی نبود الان باز ازشیرگرفتم برگشته