2777
2789
عنوان

توروخدا یکی جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 51 پست
از ترس و استرس نمیرم امروز نشم لباید برم از شانس هم کرونا هست هم دم عید

عملا برای سقط بچه هیچ کار معقولی نمی تونی بکنی، بنابراین خودتو آزار نده، صبر کن اگر  تا ۲۰ روز پریود نشدی برو بی بی چک بگیر، من گاهی شده تا دو ماه پریود نشدم. بنا براین ممکنه قرص سیکلت رو به هم ریخته باشه. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس، قرص ال دی  جریانش از  اورزانسی جداست. احتمال این که باردار بشی کمتره. چون ال دی&nbs ...

تا اون صبره که میمیرم هی دارم گرمی میخورم فعلا

حلال مشکلات پوله
عملا برای سقط بچه هیچ کار معقولی نمی تونی بکنی، بنابراین خودتو آزار نده، صبر کن اگر  تا ۲۰ روز ...

ممنونم از حرفات دوست من

ابن حرفا آرومم میکنه

مخصوصا نوعروسم استرسم بیشتره هم آمادگی نداریم هم یه خروار حرف و حدیث ممیشه

حلال مشکلات پوله
از ترس و استرس نمیرم امروز نشم لباید برم از شانس هم کرونا هست هم دم عید

حتما بی‌بی بزن خودتو خلاص کن استرس بدتره ک منم این ماه عقب انداختم من بچم۴ماهشه شیرمیدم فک می‌کردم باردارم دیشب بی‌بی زدم منفی بودخیلی استرس داشم ولی خداروشکرمنفی بود

تا اون صبره که میمیرم هی دارم گرمی میخورم فعلا

این کار رو نکن. اگر یک درصد باردار باشی و این خوردن ها به جنین که سه ماهه اول حساس ترین دورانش هست، آسیب بزنه، خیلی بدتره. 

ببین 

حتی اگر باردار هم بشی، که فک می کنی بدترین حالته، تا ۵ ماه اصلا فرقی با الانت نداری، بعدش کم کم میشی یه خانم باردار، من انقدر دور و برم خانمای تازه عروس تحصیل کرده و صاحب شغل و ... دیدم که ناخواسته بعد جشن عروسی باردار شدن، واقعا مسیله ی وحشت آوری نیست، اگر  

اگر 

اگر 

در نهایت تصمیم داشتی یک روز با همسرت صاحب فرزند بشید. 

این اتفاق فقط برای کسی خیلی غیر قابل تحمله که نمی خواسته تا آخر عمر بچه دار بشه. 

ممنونم از حرفات دوست من ابن حرفا آرومم میکنه مخصوصا نوعروسم استرسم بیشتره هم آمادگی نداریم هم یه خ ...

اشتباه ها ی ما رو بشنو و تکرار نکن. 

از روزی که رفتی خونه ی خودت 

بگو شرایط زندگی‌من باید مورد تایید خودم و شوهرم باشع و لاغیر . خودت رو قوی تر کن و به حرف های مثبت یا منفی بقیه خیلی ناچیز‌توجه کن. 

چه برسه به بچه که واقعا به خودتون دو تا مرتبطه. حالا شاید ادم یه غرهایی بشنوه، ولی در نهایت همه نگاه به دهن خودتون می‌کنن. 

خب پس، قرص ال دی  جریانش از  اورزانسی جداست. احتمال این که باردار بشی کمتره. چون ال دی&nbs ...

برا۴-۵تومن پولشو نریزه بیرون😑بزارید مطمعن بشه ۲۰روزصبرکنه بنده خدا ازاسترس تلف میشه اگرم باردارباشه استرس براش سمه

اشتباه ها ی ما رو بشنو و تکرار نکن.  از روزی که رفتی خونه ی خودت  بگو شرایط زندگی‌من بای ...

حق با شماس درستش همینه ولی همش دو هفته اس خونه خودم اومدم سخته به خدا

حلال مشکلات پوله