2777
2789
عنوان

توروخدا یکی جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 51 پست

سه چهار ساعت تاخیر درخوردنش اشکالی نداره مهم اینه که هرشب خورده باشی قرص رو و اینکه پریود نشدی . اگر استرستو بذاری کنار پریود میشی . قرص رو نخور فعلا پریود میشی. تاخیر داره. 

خاک تو سرم شد یعتی

خدا نکنه عزیزم، من قرص تنسی خوردم اگر اشتباه نکنم، تا ۷۲ ساعتوقت داشت، من یه ۵ساعتی دیرتر خورده بودم. دیگه به هر حال خواست خدا هم شرطه، من تنبلی تخمدان داشتم، بعدا دو دو تا چهارتا کردم دیدم برام بهتر شد .

ایشالا برای شما هم مصلحتت باشه. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آمپول رو بدون نسخه هم میدن اگه باردار باسم چی؟ عروس دو هفته ام نمیخوام باردار باشم 

اگر بارداری بودی بپذیر و خودت رو به دردسر ننداز.

اگر باردار نبودی ، دیگه از این کارا نکن و قرص الدی مرتب بخور یا از  کاندوم استفاده کنید.قرص اورژانسی عوارضش زیاده. نباید سالی بیش از یکی یا دو تا خورده بشه. 

اگر بارداری بودی بپذیر و خودت رو به دردسر ننداز. اگر باردار نبودی ، دیگه از این کارا نکن و قرص الدی ...

من اورژانسی نخوردم قرص ام دوره ۲۱ روزه خوردم

فقط دو سه روز ساعتش اینور اونور شد

حلال مشکلات پوله
ماشالله‌ چه کششی داشتی

چی بگم. بحث کشش و ... نیست. تخمک که باشه لقاح اتفاق می افته. کوتاهی از خودمون بود که سهل انگاری کردیم. به هر حال الان راضی هستم.چون قصدش رو برای کمی بعدتر داشتیم. 

من اورژانسی نخوردم قرص ام دوره ۲۱ روزه خوردم فقط دو سه روز ساعتش اینور اونور شد

خب پس، قرص ال دی  جریانش از  اورزانسی جداست. احتمال این که باردار بشی کمتره. چون ال دی  خود تخمک گذاری رو هم متوقف می‌کنه. صبر کن و اگر‌ تاخیرت از روز رابطه ات ۲۰ روز شد، بی بی چک بگیر.الان الکی پولتو نریز دور. 

بری مشکلتو ب دکتر بگی قرص بهت معرفی میکنه اگر باردارباشی یا برو داروخانه‌ای ک دکترداشته باشه خودش قر ...

از ترس و استرس نمیرم امروز نشم لباید برم از شانس هم کرونا هست هم دم عید

حلال مشکلات پوله