2777
2789

سلام دیشب خواب دیدم وقتی از کلاس زبان می امدم رفتم کوچه خونه ای که پسری که دوستش دارم زندگی میکنه تو اون کوچه یک مرد بلند قدی بود از اش پرسیدم خونه فلانی کجاست گفت خونه بقل زنگ رو بزن زنگ زدم رفتم تو یک پراید خاکستری پایین خونشون بود اسانسور اومد پایین ولی من با بدبختی از پله های تنگ رفتم بالا ،(تنها کسی که در مورد من نمی دونه مادرش بود)مامانش خواب بود و بیدار شد سلام و اینا کرد بعد گفت خوب شما گفتم من دوست فریماه هستم گفت اها بعد به پسر بزرگش گفت پاشو امیرعباس (عرفان)منم بهش گفتم عرفان گفت هیس عرفان صدام نکن اینا نمیدونن مامانش گفت برو دنبال ای پسره گفتم نه چی کارش دارین گفت امیر  برو،امیر عباس رفت تو پارک دنبال داداشش گفت فرار کنیم سوار چند ماشین شدن و یک ادمای مشکوک تیر پرت میکردن بعدش دیگه بیدار شدم.

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

لطفا مسخرم نکنید اگه تعبیرشو می دونید بگید ممنون ی دنیا

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم به دلیل اینکه مادرش جریان و نمیدونه ترس از مادرش و اینکه مبادا با دروغ مواجه بشین خیلی دارین 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
فکر میکنم به دلیل اینکه مادرش جریان و نمیدونه ترس از مادرش و اینکه مبادا با دروغ مواجه بشین خیلی دار ...

اها مرسی