2777
2789
عنوان

قمر در عقرب واقعی کدومه؟عکس

3830 بازدید | 21 پست

سلام زدم تو سایت نصفشون یه جوره نصفشون یه جور دیگه 😕از کجا بفهمم کدومش درسته ؟

پ ن:اگر اعتقاد ندارید توهین نکنید 

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

اولی یا دومی؟

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چی هست

خب روزهای قمر در عقرب بهتره کاذهای مهم مثل اقدام بچه دار شدن ازدواج مسافرت اینا انجام نشه

سایت معتبر میشناسین؟

عزیزم ین نصفه نیست از تاریخ فلان تا فلانه دقت کن بهش متوجه میشی

نه یکیش زده ماله اسفند  پنج شنبه تا شنبه  هستش  یکیش زده شنبه تادوشنبه 

اولی درسته فکر کنم عزیزم چون من یه کانال معتبر تقویم دارم از روی اولی تاریخ هاشو زده.امسال ک دیگه تموم شد اخرین روز قمر دیروز بود

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

عزیزم من سایت هدانا رو نگاه میکنم

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

جفتش یکیه دیگه معمولا قمر در عقرب حدود سه روز هست

من اصلا اعتقاد نداشتم.

از وقتی که تالار عروسی بهم خورد اعتقاد پیدا کردم البته هنوزپیگیری نمیکنم.

و خدایی که در این نزدیکی ست.  لای این شب بوها؛ پای آ ن کاج بلند...  

البته یه نظر دیگه هم میگه از 24 اسفند تا 27 قمر در عقربه که کلا باید هر دونظر رو احتیاطا گرفت و رعایت کرد الان دلیل اختلاف نظر رو میگم 

قمر در عقرب پدیدهٔ نجومی عبور کره ماه از زمینه صورت فلکی عقرب (کژدم) و یا از امتداد برج فلکی عقرب است 🔹در روایتی امام صادق(علیه السلام) می فرمایند: «هر کس در هنگامی که قمر در عقرب باشد، مسافرت یا ازدواج نماید، خیری نمی بیند»
🔸همچنین پیامبر اکرم ص فرمودند: هرکس در این ایام بر خدا توکل کند، خداوند او را یاری خواهد کرد بویژه اگر  صدقه بپردازد. زیرا صدقه نحوست را از بین می برد. خواندن آیت الکرسی هم موثر است. ⁉️منظور از قمر در عقرب برج عقرب است یا صورت فلکی عقرب؟ ◽️در مورد اینکه کدامیک از این دو می تواند منظور امام صادق علیه السلام در روایت فوق باشد بین علما اختلاف است
در این بین نظر علامه حسن زاده آملی که در زمان ما متبحر در علم هیئت و استاد این فن می باشند این است که ملاک همان صورت فلکی است و دلائلی برای آن ذکر می کنند. (دروس فی المعرفه الوقت و القبله، درس ۲۵)
◽️اما در عین حال ایشان اینکه در هر دو مورد یعنی هم برج و هم صورت فلکی از مسافرت و ازدواج اجتناب شود را مطابق با احتیاط می دانند.