2777
2789
عنوان

چندلحظه بیاید لطفا خواهش میکنم

184 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

یه سوال

ممکنه اسپرم و تخمک تازه لقاح کرده تو دوره جایگزینی با خوردن گرمیجات جایگزینی رو انجام نده؟

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد از تخمک گذاری معمولا میگن دیگه گرمی نخورید 

والا من امروز خیلی گرمی خوردم 

۷ روزه از تزریق آمپولhcg میگذره

استرس گرفتم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
والا من امروز خیلی گرمی خوردم  ۷ روزه از تزریق آمپولhcg میگذره استرس گرفتم

گرمی جز عسل چی میخوری بخاطر این ویروس گرمی زیاد میخوری؟

کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
گرمی جز عسل چی میخوری بخاطر این ویروس گرمی زیاد میخوری؟

والا مهمانی بودم

نمیتونستم بگم گرمی نمیخورم

برام دمنوش زعفران و بابونه اورد خوردم

و برا سحریمون هم مرغ زعفرانی درست کرد

والا من امروز خیلی گرمی خوردم  ۷ روزه از تزریق آمپولhcg میگذره استرس گرفتم

استرس نداشته باش اگه خدا بخادچیزی اتفاق بیوفته همون میشه.. ب زور نمیشه کاریو کرد

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
ک اگه لقاح صورت گرفت و تشکلیل نطفه شد.. گرمی باعث سقط نشه  خب وقتی چیزای گرم بخوری رو رحم هم ا ...

اره خب ولی اینو شنیدم ولی از خوردنی های روزانه فک نکنم اتفاقی بیفته بیش از حدش ضرر داره

استرس نداشته باش اگه خدا بخادچیزی اتفاق بیوفته همون میشه.. ب زور نمیشه کاریو کرد

چی بگم والا دیگه داغونم از استرس

چی بگم والا دیگه داغونم از استرس

استرس نداشته باش اگه خدا بخاد و صلاح بدونه هر کاری کنی هم میمونه برات هیچ اتفاقی نمیفته

استرس نداشته باش اگه خدا بخاد و صلاح بدونه هر کاری کنی هم میمونه برات هیچ اتفاقی نمیفته

ممنون عزیزم مرسی از دلداریت