2777
2789

بچه ها برای تاپیک جدیدم گزارش بزنید براتون صلوات میفرستم

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتاشو خودم پیدا کردم 

اولی تو را من چشم در راهم شباهنگام 

دومی دیو چو بیرون رود فرشته دراید 

9 سرو چمان من میل چمن نمیکند 

8 در این سرای بی کسی کسی بدر نمیزند

13 تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی

من اینو صبح تا چهار حل کردم به پنج رسیدم مخم رد داد گذاشتم کنار

۱. تو را من چشم در راهم شباهنگام

۲ رو که گفتن

۳. ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم

۴. گل در بر و می در کف و معشوق به کام است

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

دیگه واقعا قرنطینه باعث شده به قهقرا بریم داریم با علائم و نشانه ها حرف می‌زنیم :)))

"مرد هستم"                                                                             ‌                                                                                                                                                                                                                            چرا همه رفته بودناشونو می‌ذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمی‌مونه؟                                                                                                                                هیچ‌وقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان می‌خواهد همه قطع دسترسی شوند.