2777
2789

من روز یازده انتقال جنین هستم و جنینام سه روزه بودم و انتقال دومم هست ،روز نهم ،دهم ،و یازدهم که امروز هست لک میبینم روز نهم یه لک قهوه ای روی دستمال و خیلی خیلی کم و روزای بعد رنگ لک روشنتر مثل خون ابه و اندازشم اندازه یه مورچه ،نمیدونم امکان داره لک لانه گزینی باشه یا شروع پریودمه؟بی بی چکم می ذارم منفیه؟ خانوما کیا تجربه لک لانه گزینی داشتن بگین چه جوری بوده لطفا

یعنی یه روز منم مامان میشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم چون شیاف پروژسترون استفاده میکنم نمی ذاره پریود شم به خاطر همین این لک هارو میبینم وگرنه لک لانه گزینی بیشتر اوقات یه روز باید باشه😔

یعنی یه روز منم مامان میشم  

گالا گالا جان...تستت مثبت شد یا منفی؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
متاسفانه منفی😔

....  

ان شاالله طبیعی باردار بشی

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
من فک میکنم شروع پریودمه چون سه روز این لک رو میبینم با اینکه خیلی خیلی کمه

خانمی سلام خوبی؟ 

میگم شما دوباره اقدام کردی برای انتقال؟؟چه کارهایی کردی؟؟

من هم حدودا همزمان با شما انتقال داشتم..

جنینم تو هفته ی ۸ قلبش از کار افتاد😭😭 الان درگیر دارو هستم برای دفع بقایا...

خییلی به فکرت هستم و دعا میکنم شمارو...

خوبی دیگه انتقال ندادی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم