2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ازمایشش خوبه در حقیقت برای کرونا خوبه اما ی مقدار خیلی کم گلبول سفیدش بالاست شاید از نظر پزشکی موردی نباشه نمیدونم

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

عزبزم همه چی خوبه فقط گلبول سفید خونت بالاست ک فک نکنم چیزی باشع.مشکلت چیه

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
ممکن نیست بالا بودنش بخاطر کرونا باشه؟

ن پدر من دیروز همین ازمایشو داد همین مشکلو داره دقیقا 

عفونت تو خونشه . مشکلی نیست زود خوب میشه

علائم شوهرتون چیه

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

Esr و گلبول سفید خونتون زیاده...  بقیش نرماله

ممکنه میکروب معده داشته باشین که معمولا همه دارن و مقداری گلبول سفید همه بالا هست

حالتای دیگه ندارین؟تب؟سرفه؟ اگر نداربن نگران نباشین...

در کل ازمایش خوبه

تازه وارد نیستم،عاشق الاغ ها و خرس ها هستم.🌷🐼🐴😎💞
اگه علایمش خطرناک باشه میگیرن. این آزمایش اوکیه.

۲هفته س گلودرد و تب داره،و سردرد

یه سوال ممکنه آزمایش فردی مثل این خوب باشه اما کرونا داشته باشه؟منظورم اینه چقد رو این آزمایش میشه حساب کرد