2777
2789
عنوان

شما بودین ناراحت نمیشدین یکی اینطوری حرف بزنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 22 پست
درسته نسبت نزدیکی داریم ولی حرف بدی نگفتم ک بگه بیسواد

برام جالبه راجبه بچه ای ک تو بطن خودت داری بزرگش میکنی خیلی راحت لقب سیاه میزنی روش 

اونوقت از کلمه بیسواد ناراحتی!!

یا رفیق من لا رفیق له 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام جالبه راجبه بچه ای ک تو بطن خودت داری بزرگش میکنی خیلی راحت لقب سیاه میزنی روش  اونوقت از ...

من حرفای بقیه رو گفتم بهش. بعدشم اگه سفید و سیاه بودنش واسم مهم بود ک اینقد راحت درموردش حرف نمیزدم چون سلامتیش واسم مهمه نه رنگ پوست .پس بیسواد من نیستم کسی هس ک مقابل حرف دیگران جبهه میگیره وبی ادبی میکنه

درسته نسبت نزدیکی داریم ولی حرف بدی نگفتم ک بگه بیسواد

حتما شوخی کرده 

به دل نگیر

همون موقع باید میگفتی این چه حرفیه 

باید بهش میگفتی حرفشو به دل گرفتی

حتما برات توضیح میداد یا معذرت میخواست اونوقت الان ناراحت نبودی

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
من حرفای بقیه رو گفتم بهش. بعدشم اگه سفید و سیاه بودنش واسم مهم بود ک اینقد راحت درموردش حرف نمیزدم ...

گلم شما باسوادی اوکی؟ 

ولی آدمای باسواد هم علاوه بر سلامتی ،شخصیت بچه براشون خیلی مهمه 

شماازالان باید برای دخترت شخصیت قائل بشی 

فردا اون بچه مثل شمافکر نمیکنه صددرد 

از شنیدن اینکه کسی بهش بگه سیاه ذوق نمیکنه بلکه ناراحت میشه

شما ک مادرشی باید بدونی

یا رفیق من لا رفیق له 💚

گلم شما باسوادی اوکی؟  ولی آدمای باسواد هم علاوه بر سلامتی ،شخصیت بچه براشون خیلی مهمه  ...

کسی ک ادب نداره طرز حرف زدنشو بلد نیس به دیگران  بیسواد میگه بنظرمن سوادش بخوره توسرش بااون ادبش.

بچه من به دنیا نیومده ک بدونم چه شکلیه یا چه رنگیه  از الان سر رنگ پوستش باهمه دعواکنم . بعدشم دیگران نطرشونو میدن ک شکل باباش میشه و از این جور حرفا .... ولی درکل کسی حق نداره به خودم یا بچم بگه بالا چشت ابرو هس .

کسی ک ادب نداره طرز حرف زدنشو بلد نیس به دیگران  بیسواد میگه بنظرمن سوادش بخوره توسرش بااون ادب ...

عزیزم مشخص شد ک چرا اون لحنی باهات حرف زده ...

موفق باشی

یا رفیق من لا رفیق له 💚