با دخترخالم تو تل حرف میزدیم درمورد بچم. حاملم بچمم دختره .بهش گفتم خیلیا میگن بچت سیاه میشه و به باباش میکشه ، بهم گف سیاه چیه سبزه چرا عین بیسوادا حرف میزنی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برام جالبه راجبه بچه ای ک تو بطن خودت داری بزرگش میکنی خیلی راحت لقب سیاه میزنی روش اونوقت از ...
من حرفای بقیه رو گفتم بهش. بعدشم اگه سفید و سیاه بودنش واسم مهم بود ک اینقد راحت درموردش حرف نمیزدم چون سلامتیش واسم مهمه نه رنگ پوست .پس بیسواد من نیستم کسی هس ک مقابل حرف دیگران جبهه میگیره وبی ادبی میکنه
گلم شما باسوادی اوکی؟ ولی آدمای باسواد هم علاوه بر سلامتی ،شخصیت بچه براشون خیلی مهمه ...
کسی ک ادب نداره طرز حرف زدنشو بلد نیس به دیگران بیسواد میگه بنظرمن سوادش بخوره توسرش بااون ادبش.
بچه من به دنیا نیومده ک بدونم چه شکلیه یا چه رنگیه از الان سر رنگ پوستش باهمه دعواکنم . بعدشم دیگران نطرشونو میدن ک شکل باباش میشه و از این جور حرفا .... ولی درکل کسی حق نداره به خودم یا بچم بگه بالا چشت ابرو هس .