2777
2789
عنوان

دلضعفه وگرسنگی زیاد

79 بازدید | 12 پست

دوستان یکی دوهفته ست خیلی دلضعفه می گیرم ومدام احساس گرسنگی می کنم حتی اگه زیادبخورم بااین اوضاع جرئت ندارم دکتربرم تو نت هم چیزخاصی دستگیرم نشد خواهشاهرتجربه ای درین رابطه داریددریغ نفرمایید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم گاهی اوقات اینطوری میشم .. هم از اعصاب میتونه باشه هم از خورن زیاد سردیجات..

وقتی اعصابت خورد باشه دل ضعفه عصبی میگیری.. با اینکه کلی خرت و پرت و غذا میخوری ولی بعد چن لحظه همجین ضعف میکنی که انگار روزه بودی

اگه سردیت بشه هم اینطوری میشی.. میتونی گرمیجات بخوری اگه از اون باشع رفه میشه مشکلت.. کمی گردو و خرما یا زنجبیل و نبات بنداز تو چاییت .. عرق نعنا و نبات هم خوبه 

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍