2777
2789
عنوان

بردارشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ خیلی باحالن میگن بدون رژیم پسر اوردیم ....ما همه رژیمیم هیشکی صداشم در نمیاره و کلا یه جوری رفتار میکنم انگار اصصلا ازین کارا خبر نداریم ...این علنا میگه ما کاری نکردیم یعنی قرار بوده اگه نشه بکنیم

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم

خب شما درخواست نکردین که

خیلیام این براشون اصله که تا کسی چیزی ازت نخواسته تو حرفی نزن

اما اون چون از شما پول خواسته و ندادین ی قدم جلوتره و به خودش حق ناراحت شدن میده

در کل پول خودتونه

و هر کسی واسه پولش ی برنامه ای داره

نباید توقع داشت

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

اصلا نباید خوبی کنی من چون برادر شوهرم تازه خریده بود ماشین نمی‌توانست ب اسم خودش بگیره ب اسم شوهرم گرفت بعد از یک سال شوهرم از کار خودش زد ثبت‌نام کرد براش ماشینو فروخت براش تا اون حتی برای فروشماشینم ب خودش زحمت نداد .شوهرم پول ماشینو گرفت دوبار رفت بانک گفتنچون کارت ملی نداری نمیشه بریزی برای کسی خلاصه بخاطر چند روز ک پولشو دیر ریخته بود و یه تومنم برداشته بود چ فحشایی داده بود ب شوهرم .

نوچ

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴