2777
2789
عنوان

بردارشوهر

994 بازدید | 33 پست

سلام دوستان ، من یدونه برادر شوهرم دارم که تو تاپیک های قبلیم گفتم خیلی اهل پز و فخر فروشی هستن (پز جدید شون اینه که بدون دوا و دکتر و رژیم پسر دار شدیم) ماه پیش ما میخواستیم خونه بخریم 50تومن کم داشتیم برادرشوهرم پول داشت وقتی همسرم بهش گفت نمیتونم خونه رو بخرم اصلا تعارف نکرد که من قرض میدم همسرم هم هیچی نگفت ، هفته پیش زنگ زده برادرش که ایران خودرو ثبت نام میخوام ثبت نام کنم الان پول نقد ندارم تو پولت رو بده من چند روز دیگه بهت میدم همسرم هم گفت نمیشه و رمز پویا نداره ایشون قطع کرد ، الان مامان همسرم زنگ زد گفت که برادرشوهرم قهر کرده واقعا من موندم ما کار اشتباهی کردیم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.