2777
2789

من نزدیک زایمانم هفته ی چهل و باید تو این چند روز زایمان کنم تا چهارشنبه وقت دارم خیلی عصبیم. اصلا دست خودم نیست. شما هم همینجوری بودین یا نه؟ تورو خدا اگه راهی هست بگین. 

منم تا جمعه باید زایمان کنم.کدوم بیمارستان زایمان میکنی؟؟طبیعی یا سزارین؟

سینا. طبیعی. من خیلی عصبیم. اصلا دست خودم نیست نمیدونم چی کار کنم آروم بشم یه کم. تو خونه هم یک ساعت بیشتر راه میرم ولی خیلی پا دردم. شما بچه اومده پایین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد خودتو ناراحت نکن. خدا خودش بزرگه. من نمیدونم بچه اومده پایین یانه اصلا متوجه نمیشم علایم اینکه ...

معاینه مشخص میکنه. من دو بار رفتم معاینه دفعه اخر تحریک کرد ولی اصلا انگار نه انگار. تو معاینه میگن دهانه ی رحم باز شده یا نه یا اینکه بچه اومده پایین یا نه. هر ازگاهی دردای پریودی هم دارم ولی فعلا هیچی 

وقتی وقتش بشه دردش شروع میشه اتفاقا بهتر یکم دیر دردت بگیره بچه ات سال ۹۹ دنیا میاد و بخاطر چند روز ...

من خودمم نیمه دومی بودم. دوس دارم همین ماه بیاد. البته دکترم گفته فوقش پنجشنبه صبح باید بستری بشی. بدیش این نمیشه چیزی خورد که ییه کم اروم کن ادمو

انشالله به سلامتی زایمان میکنی. به این فکر کن هزاران خانم باردار تو شرایط تو قرار دارند و داشتند و همگی به خوبی زایمان کردن. براتون بهترین دعا رو میکنم که نی نیت زود و صحیح و سالم بیاد بغلت. لطفا موقع زایمان برای منم دعا کن

انشالله به سلامتی زایمان میکنی. به این فکر کن هزاران خانم باردار تو شرایط تو قرار دارند و داشتند و ه ...

قربونت عزیزم. همین طور شما. امیدوارم نینی شما هم به سلامتی بیاد. اگه شما هم زودتر زایمان کردی واسه من دعا کن 😅😘