من نزدیک زایمانم هفته ی چهل و باید تو این چند روز زایمان کنم تا چهارشنبه وقت دارم خیلی عصبیم. اصلا دست خودم نیست. شما هم همینجوری بودین یا نه؟ تورو خدا اگه راهی هست بگین.
منم تا جمعه باید زایمان کنم.کدوم بیمارستان زایمان میکنی؟؟طبیعی یا سزارین؟
سینا. طبیعی. من خیلی عصبیم. اصلا دست خودم نیست نمیدونم چی کار کنم آروم بشم یه کم. تو خونه هم یک ساعت بیشتر راه میرم ولی خیلی پا دردم. شما بچه اومده پایین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیاد خودتو ناراحت نکن. خدا خودش بزرگه. من نمیدونم بچه اومده پایین یانه اصلا متوجه نمیشم علایم اینکه ...
معاینه مشخص میکنه. من دو بار رفتم معاینه دفعه اخر تحریک کرد ولی اصلا انگار نه انگار. تو معاینه میگن دهانه ی رحم باز شده یا نه یا اینکه بچه اومده پایین یا نه. هر ازگاهی دردای پریودی هم دارم ولی فعلا هیچی
جاری منم هفته چهل و یک زایمان کرد اونم درد نداشت. ولی بچه اش خداروشکر خوبه. پس نگران نباش تا میتونی پیاده روی کن تو خونه و چاردست و پا برو مثل وقتی داری خونه رو جارو تنبل میکشی
انشالله به سلامتی زایمان میکنی. به این فکر کن هزاران خانم باردار تو شرایط تو قرار دارند و داشتند و همگی به خوبی زایمان کردن. براتون بهترین دعا رو میکنم که نی نیت زود و صحیح و سالم بیاد بغلت. لطفا موقع زایمان برای منم دعا کن