2777
2789
عنوان

دیدن تدریس کلاس های خصوصی حرومه⁉️

114 بازدید | 18 پست

اونیکه پول نداره موسسه های خصوصی مثل کلاسینو، ماز، تام لند بره و بهش نیاز داشته باشه واسه کنکور و تدریس هارو رایگان از چنل های تلگرام که بعضی هاشون میزارن کامل ببینه حرومه؟ 

اره

اگر دیده باشی میگن از نظر شرعی و قانونی مشکل داره

اول ویدیوهاشون هست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه. چی بگم

فک کنم اونایی که پول ندان نباید ببینن و توان خریدش هم ندارن و باید با بدبختی شون بسوزن و بسازن و شانس قبولی تو کنکور هم خیلی پایین میاد چون الان همه این تدریس هارو می بینن

خب پس اونایی ک پول ندارن باید چیکار کنن🙂

کتاب کمک درسی

چاره چیه

تو خودت حاضری تا اخر عمرت زیر دین اون معلم باشی، بعد هم بمیری بری اون دنیا اون میاد و یقه ات رو میگیره چون حق باهاشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

کتاب کمک درسیچاره چیهتو خودت حاضری تا اخر عمرت زیر دین اون معلم باشی، بعد هم بمیری بری اون دنیا اون ...

همه تدریس های این موسسه ها حرومه؟ موسسه ای نمی شناسی با این قضیه مشکل نداشته باشه؟ 

تام لند قیمتش خوبه نسبت به اموزشگاها خودم میرم ۱۶ تومن گرفتن

کل درسا باهم؟ اخه من غیر انتفاعی میرم همینجوری بابت درسم کلی هزینه کردن کتاب کمک درسی هم روش دیگ واقعا هیچی نداریم

ول کن بابا اونا خودشون خرمزاده تر از این حرفان کلی هم حروم خوردن بعد تو می گی حرومه حروم من توییم که ...

منم همینو میگم ولی میگم نکنه استفاده کنم کارما بشه کنکور قبول نشم 😂😂شما رتبتون چند شد

منم همینو میگم ولی میگم نکنه استفاده کنم کارما بشه کنکور قبول نشم 😂😂شما رتبتون چند شد

هزار و خرده ای کلی ادم هر سال استفاده می کنن قبول می شن اگه استفاده نکنی قبول نشی چی

هزار و خرده ای کلی ادم خر سال استفاده می کنن قبول می شن اگه استفاده نکنی قبول نشی چی

همون من اگه قبول نشم کلی تحقیر می شنوم و بدبخت میشم چون زندگیم ب کنکور بستگی داره و مهارت دیگه ای ندارم حداقل از اون استفاده کنم فقط درس میخونم

ماشالله چ رتبه عالی موفق باشی عزیزم چه رشته ای رفتی؟ روزی چند ساعت میخوندی؟ مدرست چی بود؟ چ منابعی داشتی واسه کلاس و کتاب کمک درسی و آزمون... 

ببخشید سوال پرسیدم خیلی استرس دارم اگ جواب بدی همرو ی دنیا ممنونت میشم🥲💖