2777
2789

البته اگه همین دانشمندا نساخته باشنش

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL

بله و البته واکسن سرطان که کشف شده اما پول میخواد که به تولید انبوه برسه و البته ابرقدرتهای جهانی باید به نفعشون باشه نشون میده ثروت و قدرتم جای خودشونو دارن.

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله و البته واکسن سرطان که کشف شده اما پول میخواد که به تولید انبوه برسه و البته ابرقدرتهای جهانی با ...

علم تولید ثروت میکنه البته اگر قدرش رو بدونن و ازش استفاده کنن

میگن آمریکا ساخته و چند روز دیگه روی انسان امتحانش میکنن 😟الان تو بی بی سی خوندم یعنی راسته؟؟

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
علم چاقوی دو لبه س. در هر صورت باز هم این علم هست که برنده س

بله قبول دارم 

می دونستید ثروت هم با علم به وجود اومده؟ سکه اولین بار تو لیدی(ترکیه قدیم) ضرب شد 

که خب علم لازم داشت 

ممنون از نظرتون

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL