2777
2789
عنوان

زیتون پروده

60 بازدید | 7 پست

لطفا یه نفر که به تهیه زیتون پرورده وارده برام توضیح بده 

پخت هم نیاز داره ؟ 

ممنون میشم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

کسی بلد نیست؟

خانمهای شمالی !!!!!!!

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

من شمالی نیستم ولی مامانم درست میکرد اینجوری خیلی خوشمزه میشد،گردو کوبیده شده،رب انار،سیر کوبیده شده،کمی اب انار و دونه انار کم برای خوشگلیش بیشتر،خود شمالی ها سبزی معطر محلی میریزن اگه اشتباه نکنم اسمش چوچاق باید باشه،ما سبزی نمیزنیم😉

اها پخت نمیخاد

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شمالی نیستم ولی مامانم درست میکرد اینجوری خیلی خوشمزه میشد،گردو کوبیده شده،رب انار،سیر کوبیده شده ...

من شمالی هستم این دوستمون دستورش رو درست گفت اگه دوست داری کمی گلپر و کمی نعناع خشک و اب انار هم میتونی بهش بزنی نمک نمیخواد 

من شمالی نیستم ولی مامانم درست میکرد اینجوری خیلی خوشمزه میشد،گردو کوبیده شده،رب انار،سیر کوبیده شده ...

سبزیشم این دوستمون درست گفت در صورت نداشتن چوچاق میتونی نعناع خشک بزنی اول سس گردوش رو درست کن بعد زیتون رو توش بریز نوش جون 

سبزیشم این دوستمون درست گفت در صورت نداشتن چوچاق میتونی نعناع خشک بزنی اول سس گردوش رو درست کن بعد ز ...

😉😉😉

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من شمالی نیستم ولیون مامانم درست میکرد اینجوری خیلی خوشمزه میشد،گردو کوبیده شده،رب انار،سیر کوبیده شده ...

یک دنیا ممنون💞

من شمالی هستم این دوستمون دستورش رو درست گفت اگه دوست داری کمی گلپر و کمی نعناع خشک و اب انار ...

ممنونم عزیزم لطف کردی💞