2777
2789
عنوان

صاحب خونه م از خدا نمیترسه؟؟؟؟

7075 بازدید | 189 پست

سلام،،

من بخاطر مشکلاتی از همسرم جدا زندگی میکنم،، پدرم بهم خونه داده،، ب اسم خودم،، 6سال پیش ،،ولی همسرم انقد پررو و بی حریم بود،، دوساله خونمو جدا کردم،، همسرم خارجیه،،اصلا بدو خوب سرش نمیشه،، دختر بزرگ دارم

هرشوخی رو میکنه،، جلوش سینه مو می‌گرفت و....

در کل بد و خوب نداره،، خیلی بهم رسیدگی میکرد و کارهای خونه،، ولی اخلاقای مزخرف داشت،، پدرم با اینکه وضعیت خوبی داره حمایتم نمیکنه،،مخالف ازدواجمون بود،، میگه بهت خونه دادم بسته،، ولی جلو شوهرم حالشو میگیرفت،، واقعا آدم باید با طرفش عجین باشه،، 

خلاصه که من رفتم خونه جدا گرفتم 150 م از پدرم گرفتم،،

حقوقم نزدیک 4م

تومنه،،2/400 کرایه میدم،،

الان صاحب خونه احمقم بابامو شناخته میگه

100 تونن دیگه بزار رو پول پیش،،

بابا من از کجا بیاارم،، مادرم میگه

برو پیش شوهرت،، شوهرم یه جوریه

خدا صاحب خونه رو بگم آخه......

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو و چهارصد اجازه میدی ویلا کرایه کردی مگه🙄🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

چه خبره اینقدر اجاره 

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌

خوب برو خونه کوچیکتر یا منطقه دیگه،مجبور نیستی انقدر اجاره خونه بدی.برو یه جا که رهن کامل کنی،حتی اگه شده یه وام بگیری .بذار رو پول رهنت و به جای اجاره قسط وام بده.

نمیدونم تا الان چطور زندگی کردی که پول رهن خونه ات هم از بابات گرفتی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩