2777
2789
عنوان

صاحب خونه م از خدا نمیترسه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7080 بازدید | 189 پست
عزیزم بخاطر بچه هات 

مادری که زنده و سالم باشه و دور باشه،، خیلی بهتر از نادریه که یا فلجه یا زیر خاکه دستت نرسه بهش،،

خودم تو بعضی تاپیکهت دیدم که اونایی که مادذشون فوت شده میگفتن کاش مریض بود پرستاریشو میکردیم ولی زنده بوذ،،

یا یه خانم گفته بود کاش بی پول بودیم ولی مادرم مریض نبود سالم بود،،

من حرف کسی واسم مهم نیست،، این جماعت همیشه دهنشون بازه و چیزی واسه گفتن دارن

خخخخخخخ

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
مادری که زنده و سالم باشه و دور باشه،، خیلی بهتر از نادریه که یا فلجه یا زیر خاکه دستت نرسه بهش،، ...

هرجورراحتی دوست من منوببخش اگه ناراحت شدی شبت خوش

خدا دلم یه شانه میخواهد تاخودصبح گریه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم چرادخترتودادی دست همچین پدری بخاطر مشروب اگه مشروب خوربود چراسه تاازش زاییدی بدبختشون کردی خوا ...

عزیزم اگه خونده بودی،، میدی که چن بار نوشتم دخترم دخترم خودش رفته،، حتی اصرارم کردم بر نگشت،، الان من راه و چاه رو نشون دادم و سر بسته بهش گفتم باباش خطر ناک ه و اونم قبول کرد،، ولی الان یادش رفته،، خب ب نظر شما من مسئله تجاوز رو چطوری مطرح کنم که سنشم کمه ممکنه درک نکنه

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
قضاوت نکردم ونخواهمم کردازحرفات اینطور برداشت میشه رفتم خونه گرفتم خونه روول کردم بخاطر مشروب خواهرم ...

حتما بچه هاتون کوچیکه،، وگرنه همه میدونن یه دختر 13 ساله،، یه آدم مستقله،، چرا تاپیک و کامل نمیخونی،، مدام دارم 

تککککرررررااااااارررررر

میکنم دخترم خودش رفت،، با زبون گفتم،،کتکشم زدم،، پول دادم بهش،، تو جیحبش کردم رفت،، چیکار کنم الان،، بغیر از توکل کاری از دستم بر نمیاد،، منم تاپیک میزنم دلیل بر این نیست که هر کسی هر چی خواست بگه

عزیزم من خودم نفرین شده خدام نمیتونم راه برم دستت دردنکنه باخطر نفرین قشنکت ولی من قضاوتت نکردم دوما ...

شما نتونستی بری تو قبر پدرت زندگی کنی چون فوت شده بود،، ولی دختر من می‌ره پیش پدرش که زنده س،، در ضمن مادرت مزاحم که نداشت،، ولی شوهر من آنقدر آبروریزی کرد که از خونه خودم فرار کردم،، وگرنه منم یکسال خورده جمعشون کردم,، ولی از شهریور رفتن و منم فقط فقط نگران دخترمم،، 

شما نتونستی بری تو قبر پدرت زندگی کنی چون فوت شده بود،، ولی دختر من می‌ره پیش پدرش که زنده س،، در ضم ...

ممنونم بخاطر حرفت لطف کردی درست پدرنداشتم ولی همه انسانیم لطفا ریپلای نکن ممنون

خدا دلم یه شانه میخواهد تاخودصبح گریه کنم
ممنونم بخاطر حرفت لطف کردی درست پدرنداشتم ولی همه انسانیم لطفا ریپلای نکن ممنون

الان چه ربطی داشت،، میگم شرایط من و با شرایط مادرت فرق داره, شماکه نمی گفتی بابامو‌میخام،، چون میدونستی نیست،، ولی دختر من .....

هیچی بابا

خسته شدم

حتما بچه هاتون کوچیکه،، وگرنه همه میدونن یه دختر 13 ساله،، یه آدم مستقله،، چرا تاپیک و کامل نمیخونی، ...

هزیرم سعی کن دخترتو ببری پیش مشاور اون توجیحش کنه که پیش تو بمونه و در حصور تو به پدرش سر بزنخ براش بهتره 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
هزیرم سعی کن دخترتو ببری پیش مشاور اون توجیحش کنه که پیش تو بمونه و در حصور تو به پدرش سر بزنخ براش ...

منم دو روزه تو فکرشم،،

میخام تاپیکشم بزنم

منم دو روزه تو فکرشم،، میخام تاپیکشم بزنم

استارتر ده روز از تاپیکت گذشته.من امروز خواندم برات ناراحت شدم.برات دعا می کنم به آرامش و آنچه می خواهی برسی.منم جای تو بودم خانه جدا می کردم.