2777
2789
عنوان

ب کمکتون احتیاج دارم

87 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

یه سوال

خانوما ما گوشت خرد کردیم تخت گوشت و چاقو و سبد و ظرفی که گوشت داخلش بود رو با دستکش شستیم.

الان میتونیم با اون دستکش ظرف هاو لیوان و استکان رو بشوریم؟؟؟؟؟؟

اخه میگن چون گوشت خامه همه وسایل هاش باید جدا باشن

دستکش یبار مصرف؟😕

ولی خیلی بترسین از اینکه،اونی که دوستش دارین حس کنه تنهاست...!   عشق يعنی : هربار كه نگاهش ميكنی به انتخابت مطمئن تر بشی!                        یه وقتاییم هیچ حرفی نداری فقط صداش میکنی ک بودنشو حس کنی...!                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم دستکش ظرفشویی دیگه از این رز مریم ها

خوب بشورش بعد استفاده کن.یبار مصرف داشته باش واسه این جور چیزا

ولی خیلی بترسین از اینکه،اونی که دوستش دارین حس کنه تنهاست...!   عشق يعنی : هربار كه نگاهش ميكنی به انتخابت مطمئن تر بشی!                        یه وقتاییم هیچ حرفی نداری فقط صداش میکنی ک بودنشو حس کنی...!                
الکل اسپری کن بهش بذار بمونه اگه امکان اینو نداری پرتش کنی بره وایتکس بریز روش حل میشه

دستت درد نکنه عزیزم 

یه سوال دیگه 

الان یخچال ما از این قدیمی هاست که فریزر و یخچال یکی

هستش

فریزر درش شکسته الان جلوش مشمبا کشیدیم 

میگم موردینداره؟

دستت درد نکنه عزیزم  یه سوال دیگه  الان یخچال ما از این قدیمی هاست که فریزر و یخچال یکی ...

خواهش میکنم عزیزم.راستش متوجه نشدم کدوم یخچال ها رو میگی ندیدم  باید از تعمیرکار سوال کنید نمیدونم گلم