2777
2789

دوستاى عزيز من اين تاپيك و زدم فقط بخاطر كمك به شما تا بلايى كه ميخواست سر من بياد سر شما نياد

من ٤ بهمن اولين روز پريم بود كه روز تخمك گذاريم ٢٠ بهمن ميشد بى بى گرفتم و مثبت بود و آز هم مثبت و بتامم اوكى بود

موقعى كه فكر ميكردم ٤ هفتمه رفتم سونو چيزى نديد

تا اينكه ٦ هفته شدم رفتم پيش دكتر مريم نوحى توى فلاح سونو ازم گرفت گفت ساك بارداريت خاليه و پوچه بايد بندازى

اون دكتر بى سواد حتى امروز كه شنبس ساعت ١١ برام وقت كورتاژ گذاشت كه برم قرص سايتوتك خودم بخرم ٤٥٠ و ٧٠٠ هم خودش ميگيره كه سقط بشه

خانماى عزيز ازتون خواهش ميكنم زود نرين سونو

بزارين ٨ هفته تموم شه

٣روز بعد اون سونو كه دكتر مريم نوحى ازم گرفت و وقت كورتاژمم گذاشته بود يعنى امروز خودم رفتم يه جاى ديگه سونو دادم تا مطمئن شم

ديدم حتى قلب جنينمم ميزنه

اون دكتر بى شرف (مريم نوحى) حتى بهم نگفت حداقل يه هفته صبر كنم تا مطمئن شم بخاطر پول ميخواست بچه منو اشتباها بكشه

يكم حالم بياد سر جاش ميرم ميدم در اون كشتارگاشو گل بگيرن

٣ روز از استرس كورتاژ نخوابيدم , بخاطر پوچ بودن حاملگيم شب و روز گريه كردم

اگه سونو نميدادم جاى ديگه همين امروز كورتاژ كرده بودم

خداروشكر 

𓂀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا بهت رحم کرده بعضی از دکترا بخاطر پول هرکاری میکنن 😔خداروشکر که نی نی سالمه 😍😍😘😘😘😘

آره عزيزم خداروشكر 

اين كارشو بد تلافى ميكنم 

معلوم نيست چندتا مامان بدبخت رفتن كورتاژ شدن 

𓂀

خدارو شکر عزیزم..زود سونو رفتن خیلی اشتباهه.من تو یه تاپیکی هستم که یه خانومی زود رفت سونو و همین مشکل شما واسش پیش اومد و فکر میکرد بارداریش پوچه..اصلا قبول ندارم یه سری ها میگن بریم ساک رو ببینیم یا بریم جنین رو ببینیم.اینا همش استرس میده.صبر کنین یه دفه برای قلبش برین

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱
به خدا پدرم درومد چقد يه دكتر ميتونه عوضى و پول پرست باشه

وای عجب دکتر بی شرف و بی وجدانی بوده 😒😒😒 واسه منم ۶ هفته و ۶ روز نوشته سونو ... خودمم نگرانم که زود نباشه یعنی نرم ؟ 

من اونشب نماز صبح خوندم دعا کردم ک خدا دامنمو سبز کنه

بعد. خوابم برد

خواب دیدم رفتم سونو دکتر میگه حامله ای

باورم نمیشد انقد گریه میکردم ب همسرم میگفتم بیا نگاه کن میخواد قلبشو نشونمون بده

بعد تو مانیتور عکس یه جنین کوچولو معلوم بود ک قلبش و مغز نورانی بود. سفید بود قلبشم میزد

از اون روز دلم گرم شده میکم خدا اخرش ب منم میده

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
وای عجب دکتر بی شرف و بی وجدانی بوده 😒😒😒 واسه منم ۶ هفته و ۶ روز نوشته سونو ... خودمم نگرانم که ز ...

جنين من در واقع ٥ هفته و ٣ روزشه ولى من فكر ميكردم الان هفت هفتمه به نظرم هرچى صبر كنى بهتره خيچ اتفاقيم نميفته برات

𓂀
من اونشب نماز صبح خوندم دعا کردم ک خدا دامنمو سبز کنه بعد. خوابم برد خواب دیدم رفتم سونو دکتر میگه ...

ايشالله هرموقع موقعش باشه خودش بهت ميده هرچى خيره همون برات پيش بياد عزيزم

𓂀