2777
2789
عنوان

ترشی مخلوط با رب انار

3935 بازدید | 20 پست

کی بلده یادم بده.. بخدا اگه از تاپیکم بی جواب رفتین 😐

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چکار کنم کپک نزنه.. آب و سرگه قاطی کنم یا فقط سرکع

سرکه ات سفیده یا قرمز؟

سرکه سفید خیلی تنده واس همین با آب جوش خنک شده به نسبت یک به پنج قاطی میکنم ک چون آبه باعث میشه اگ زیاد بمونه کپک بزنه.

سرکه قرمز خالی میریزی کپک هم نمیزنه

موادت چیان ؟ خوشمزست برای سال دیگه درست میکنی؟

کلم. هویج فلفل. سیر نمیدونم تو این ترشی میزارن یا نه. پیاز ریز هم دارم. کرفس.. نه واسه یه هفته دیگه میخام آماده باشه

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
سرکه ات سفیده یا قرمز؟ سرکه سفید خیلی تنده واس همین با آب جوش خنک شده به نسبت یک به پنج قاطی میکنم ...

پس سرکه رمز بزنم؟ 

برم موادو بشورم و خشک کنم؟ بعده خشک شدن چکار کنم

بعد اینکه خشک کردی تو یه ظرف بزرگ به سایز دلخواه همه موادتو خرد میکنی داخلش.

کلم قرمز و گل کلم و خیار و سیر و پیاز و...هرچی دوس داشتی

ببین من همه موادمو مخلوط کردم خشکم نکردم بعد با آب و سرکه و رب انار و کمی عصاره تمر هندی و سیاه دونه و گل پر همه رو ریختم تو قابلمه چند جوش مختصر بزنه

بعد ریختم تو شیشه شیشه ها رو درشو محکم محکم کردم که اگر وارونه کنی چیزی ازش نریزه وارونه گذاشتم تو قابلمه آب ریختم دور شیشه ها حدود یه ربع بجوشه بعد از خنک شدن از آب در میارم و دوباره امتحان می کنم نم پس نده

بعدا اینا بیرون قابل نگه دارین اگرم درشون باز بشه تو یخچال

بعد 7-8 روز هم آماده خوردنه ولی خب هرچی بیشتر بمونه بهتره

محاسن این روش اینه که نمیخواد مواد رو خشک کنی یا آب جوشیده بزنی، کپکم نمیزنه اگر شرایطشو رعایت کنی

زود و سریع هم قابل استفاده ست

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

کلم. هویج فلفل. سیر نمیدونم تو این ترشی میزارن یا نه. پیاز ریز هم دارم. کرفس.. نه واسه یه هفته دیگه ...

من از گوگل پیوا کردم   برات بلد نیستم

بادمجان و هویج رو نگینی خرد کنید. سرکه رو در قابلمه ریخته و بذارید روی حرارت ملایم تا گرم بشه. بعد سیر و فلفل ها رو خرد کنید.بادمجان و هویج ها رو داخل سرکه گرم بریزید و مدت ده دقیقه مهلت بدید. بعد سیر و فلفل های خرد شده رو بهمراه گشنیز و جعفری به مخلوط اضافه کنید.

نمک رو بهمراه ادویه ها اضافه کنید و روی حرارت ملایم بذارید که مواد خوب با سرکه پخته بشن. بعد از ده دقیقه رب انار رو اضافه کنید و حدود بیست دقیقه هم بذارید با رب انار پخته بشه. ترشی رو بعد از خنک شدن داخل ظرف های شیشه ای بریزید و جای خنک بذارید.🌹

بعد اینکه خشک کردی تو یه ظرف بزرگ به سایز دلخواه همه موادتو خرد میکنی داخلش. کلم قرمز و گل کلم و خی ...

بعد نمک و نعناع خشک و گلپر و سیاه دانه اگ داشتی بریزبه مقداری ک خودت دوس داری.رب انار رو هم اینجا قاطی کن بعد همه رو بادست مخلوط کن و روش سرکه بریز به اندازه ای ک روی موادتو بپوشونه.

بعد تو یه قابلمه روحی همه رو بریز ..بذار رو اجاق.بعداینکه جوش اومد بذار پنج دقیقه بجوشه.و خنک که شد تو ظرف پلاستیکی یا شیشه ای بریز و درشو محکم ببند و بذار گوشه ی آشپزخونه بمونه.چون جوشوندیش نهایت ده روزه میتونی ترشیتو بخوری و آماده اس.

اگه نجوشونیش چهل روزی طول میکشه جا بیفته.