2777
2789
خودمو گفتم اسی قهر نکن😂

خخخ چقد تمیز

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واویلا .‌‌ خواهر کمر همت رو ببند ی یاعلی بگو شروع کن

اخه داشتم ارایش میکردم عکس بگیرم اینطور شد😂😂😂

مرتبم میکنم چون هرروز میزنم همین میشه

تازه چون مجردم خداروشکر میز ارایش ندارم میذارم تو کمد وگرنه زجر میکشم هرروز بخام رو میز مرتب باشم🙈😂

هر کی دره شه سه دره...امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...
از روغن کرچک واسه ابرو استفاده میکنی؟نتیجه دیدی؟

الان ن دیگ 

ی بار زدم صبح پاشدم کل صورتم کهیر زد

دیگ استفاده نکردم پوستم حساسیت داره همونطوری مونده روغن کرچک😊

#❤✨...لحظهـ دیدنت انگار که یک حادثه بود🍃.حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت🍃سیب را چیدم در دلهره ی دستانم🍎🍭سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🍎👋.تا ۳بس بود که بشمارد در دام افتد✌💜گفت یک گفت دو افسوس سه را دوست نداشت💔منو تو خط موازی؟؟😒نرسیدن؟؟😒هرررگز!☺❤دلم این قائده هندسه را دوست نداست💔درس منطق نده دیگه تو به این عاشق که❤✨از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت❤💛✨.•|•خیلی دوست دارم تو نی نی سایت دوستای زیادی داشته باشم اگه دوست داری بهم درخواست دوستی بده دوست خوبی هستدما😊❤ 

[QUOTE=128513044]خودمو گفتم اسی قهر 😐😐😂😂😂بچه 

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅
اها مجردی .... پ خوبه...‌‌ 

اره😂وگرنه با این وضع ک شوهر داشتم سریع سه طلاقه میکرد

شما همه مرتبین بهم بر خورد مرتب کردم شب عکسشو تو همین تاپیک میذارم😎

البت اگ حال داشتم🙈😂

هر کی دره شه سه دره...امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...