که اکه اتفاق افتاد باید قطع کنی دارو و حتما با دکتر تماس بگیری
مشکل انعقادی داری ؟
فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من برای بارداری دوم استفاده کردم ولی بعد ده روز از استفاده افتادم خونریزی که دکتر گفت قطع کنم دارو ها رو
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
دکتر قبلا گفته مصرف کنم با هم اگه خون ریزی شه چیکار کنم؟فقط گف مصرف کن
عزیزم اگر دکتر گفته حتما استفاده کن
خیلی ها تا ماه نه و حتی بعد ۱۰ روز از زایمانشون استفاده میکنن و کوچکترین مشکلی ایجاد نمیشه
اگر خدایی نکردی لکه بینی و یا خون دیدی مصرفش قطع کن در غیر این صورت طبق دستور دکتر ادامه بده
نگران نباش
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ب دکتر دسترسی ندارم من دارم میرم تو ماه سوم گف باید شروع کنی ۳۰تا رو بخوری من میترسم خون ریزی داشته ...
هر ۱۲ ساعت میزنی یا هر ۲۴ ساعت
1
5
10
15
20
25
30
35
40