2777
2789
عنوان

میخوام خفه بشم...

277 بازدید | 16 پست

امروز بابامو بر اثر مرگ مغزی از دست دادم.

حالم خوب نیست...

میخوام خفه بشم.

همه میگن بابات به قبر دعات می کنه.

ممنون از همه ی کسایی که کمکم کردن 12000 آیه امن یجیب و 14000 صلوات ختم کنم ولی فایده ای نداره...

دارم خفه میشم.منم میخوام برم پیش بابام.

دعام کنید منم برم پیش بابام.

مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا خدا 😢 غم بزرگیه الهی بمیرم برات خیلی سخت میشه

خدا بیامرزه روحشون شاد...براشون فاتحه میخونم..

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

آخ..عزیز دلم..از ته ته ته دلم بهت تسلیت میگم..من میتونم خیلی راحت درکت کنم..امروز روز تولدپدرمه ویک سال دیگه به سالهای دیگه ای که نیس اضافه شد..منم همین حس رو دارم..ولی مادرهامون چی؟؟ اون ها تنها امیدشون ماییم

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

خدا رحمتشون کنه🖤

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

نمیدونم چی بگم دلت آروم بگیره

ولی واقعا هیچی جای پدر و نمیتونه پر کنه

از خدا میخوام ک بهت صبر بده

سوره الرحمن و یس رو زیاد بخون اروم میشی

تسلیت عزیزم 💚💚💚💔💔💔

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...