2777
2789
عنوان

خبر خوش برای کسایی ک زگیل پوستی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 190872 بازدید | 129 پست
خواهشا روصورتم چیزی شبیه زگیل یا میلیا دونه های چربی هست زیادم هست دکتر پوست رفتم هزینه بیخود شوینده ...

سلام عزیزم 

شما صورتتون خوب شد ؟؟برا منم دقیقا مثل شما شده خیلی رو مخمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زگیل تناسلی گرفته بودم و تغییر سلولی هم ایجاد شده بود گفته بودن باید جراحی کنی چند تا کلینیک واس درمان رفته بودم که دوباره زگیل ها درمیومد ولی یه کلینیک طب سنتی رفتم به اسم عمر افزا کارشون خیلی درست بود در عرض چند ماه کلا درمان شدم شماره کلینیک عمرافزا 

09367461816

من زگیل تناسلی گرفته بودم و تغییر سلولی هم ایجاد شده بود گفته بودن باید جراحی کنی چند تا کلینیک واس درمان رفته بودم که دوباره زگیل ها درمیومد ولی یه کلینیک طب سنتی رفتم به اسم عمر افزا کارشون خیلی درست بود در عرض چند ماه کلا درمان شدم شماره کلینیک عمرافزا 

09367461816

سلام بچه ها شبتون بخیر من اومدم این تاپیک و نظرات رو خوندم.خواسنم تجربه خودمم بگم که با این تاپیک حل شد.

رو دست دختر ۶ سالم یه زگیل زد به چه بزرگی عفونت هم کرد با حدی که دیگه شبیه زگیل نبود ‌.مجازی عکس فرستادم برای متخصص پوست متوجه نشد چون شکلش عضو شده بود، گفت عکس قدیمی تر داری؟ پیدا کردن فرستادم. سریع گفت ۲۰۰ درصد زگیله. منم شروع کردم تو نت سرچ کردن دیدم روازاده و خیر اندیش و تبریزیان روی سرکه اتفاق نظر دارن و بچه های عزیز نی نی سایت. بنابراین تصمیم گرفتم امتحان کنم ۳ شب با پنبه آغشته به سرکه سیب با چسب چسبوندم به زگیل وامونده،باورتون نمیشه روز سوم کامل خشک شد و روز چهارم که امروز باشه یه ورش کنده شد الانم که دخترم خوابید به حدی به مو بند بود که با قیچی چیدمش و خلاص. اگه نمیچیدم فردا خودش میافتاد ولی من عاصی شده بودم ازش ۲ ماه بود زده بود رو دستش.خلاصه خدارو هزار بار شکر ریشه کن شد حوصله ندارم وگرنه عکس مراحل رو هم داشتم اگه میدیدید حالتون بهم می‌خورد بس که بزرگ شدا بود!

راستی اینم بگم همون متخصص گفته بود بهم دیگه عفونت کرده با چیزای سنتی درمان نمیشه حتما ببر فریز کن!اینجا خوندم خیلیا فریز کردن برگشت برا همین منصرف شدم یه چیز دیگه چند سال پیش پای پسرم هم میخچه زده بود یه بار با نوره یه بارم گوجه گذاشتن چند ساعت افتادش.گوجه برای میخچه عالیه

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
سلام به دوستان و همدردان عزیز.تجربیات خودمو راجب کنترل زگیل میخوام بگم. امیدوارم به درد تون بخوره.حد ...

شما بازدن سرکه سیب ابرو و مژه هاتون نریخت؟؟

برای من پیشونیم وکنار چشمم هست 

من واقعاً از زگیل‌هام خسته شده بودم، مخصوصاً اونایی که رو دستم و کف پام بودن. خیلی چیزا امتحان کرده بودم، ولی یا خیلی دردناک بودن یا اثری نداشتن.

تا اینکه با این محلول گیاهی آشنا شدم... باورتون نمی‌شه، فقط با چند قطره، بدون درد و بدون اینکه اثری بمونه، زگیل‌ها یکی‌یکی خشک شدن و افتادن.

تو کمتر از یه هفته نتیجه‌شو دیدم!

واقعاً خوشحالم که دیگه از شر زگیل‌ها خلاص شدم. پیشنهاد می‌کنم حتماً امتحانش کنید، خیلی مطمئنه!

برای سفارش به این شماره پیام بدین

09367461816

بچه ها من زگیل پوستی داشتم و هر راهی رو که اینجا نوشتید امتحان کردم با بعضی کارا محو می شد ولی دوباره برمی گشت

چند ماه پیش پزشک برام پماد وارت اور تجویز کرد و جدا از اینکه زگیلم رو محو کرد دیگه برنگشته

حتما از این پماد استفاده کنید.

بچه ها من زگیل پوستی داشتم و هر راهی رو که اینجا نوشتید امتحان کردم با بعضی کارا محو می شد ولی دوبار ...

سلام عزیزم میشه عکس پمادتو برام بفرستی😔🙏🏻از زگیلات چی عکس داری؟