2777
2789
عنوان

اونایی مودم دارن (اینترنت ثابت) یه لحظه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2511 بازدید | 42 پست
مودم ب تلفن ثابت وصل نمیشه ک ب پریز تلفن وصل میشه. تلفن هم باید وصل باشه تابتونی استفاده کنی

اره نصبشو میدونم فقط نمیدونم چجوری الان استفاده کنم

خط رو تازه گرفتیم.مودمو همپخونه قبلی فعال بوده 

مودم دارم tp-link اسمشه خط هم درست شد  به تلفن ثابت وصلش کنم میشه صد گیگ گرفت؟ قبلا مودم فعا ...

خب با این خط جدید

رفتین شرکت و فعال کردین شماره رو؟

اگه آره که میشه

اگرم نه باید شماره تلفن اول فعال شه 

هر کی شبیهته خیلی عزیزه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مودمت مال کدوم شرکته؟؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
اگه قبلا رو خطتون اینترنت داشته باشین اون100گیگو میدن بهتون واسه خود منم 100گیگ فعلا شده

نه خط جدیده تازه گرفتیمش ولی پیامکیم امده ب تلفن همراهمون ک وارد لینک بشیم برای اینترنت و اینا همون کافیه؟

نه این بیسیم نیستش  رنگ سفیده اسمشم تی پی لینک

فک کنم مال شرکت آسیاتک هس.

بسته فعال داری الان؟؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
خب با این خط جدید رفتین شرکت و فعال کردین شماره رو؟ اگه آره که میشه اگرم نه باید شماره تلفن اول ف ...

نه برا تلفن خط خونه قبلی بوده اینجا رو چندروزه فعال کردیمش خطو گفتم مودمم دارم استفادش کنم

نه من تازه خط تلفن خریدیم  ولی مودم برا خونه قبلیمونه دیگه استفاذه نداشتیم

پس باید بری شرکت اسیاتک بسته اینترنت بخری بعدمیتونی ۱۰۰گیگ اینترنت ازطریق پنل کاربری فعال کنی.

تامام✋

چجوری تغییر بدم رمزشو؟

از تنظیمات مودم

هر موردمی برا خودش ی تنظیماتی داره 

بسته ب نوع مودمتون سرچ کنین وارد تنظیمات بشین تغییر بدین

مثلا برای مودم من این صفحه ورود ب تنظیماته 

192.168.1.1

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد
نه خط جدیده تازه گرفتیمش ولی پیامکیم امده ب تلفن همراهمون ک وارد لینک بشیم برای اینترنت و اینا همون ...

فرقی نداره خط جدید یا قدیم

قبلا اینترنت داشتین رو این خط یا نه؟

اگرم نداشتین مودمتونو بیارین رو این خط وصل کنین تو تنظیماتش اون کاربری ک باهاش اینرنت داشتینو بزنین رو این خط جدید استفاده کنین

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد
فرقی نداره خط جدید یا قدیم قبلا اینترنت داشتین رو این خط یا نه؟ اگرم نداشتین مودمتونو بیارین رو ای ...

کامپیوترمون عیب داره نمیشه کارکرد باهاش با موبایل میشه انجام داد یا لپ تاپ؟

از تنظیمات مودم هر موردمی برا خودش ی تنظیماتی داره  بسته ب نوع مودمتون سرچ کنین وارد تنظیمات ...

#در_خانه_بمانیم
مشتری گرامی
بدون مراجعه حضوری و با مناسب ترین قیمت، اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات را خریداری کرده و حداکثر تا ۲۴ ساعت بعد از سرویس خود، به همراه 100 گیگ ترافیک رایگان (قابل استفاده تا پایان اسفند)، بهره مند شوید.
انتخاب و خرید سرویس از آدرس
https://www.tci.ir/100gig
شرکت مخابرات ایران

این پیام واسمون امده بود موقعی واسمون خطو کشیدن