2777
2789
عنوان

یچی این بین هست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 64 پست
میفهمم حواستو جمع کن سر زده سر ظهرا برو ببین چه خبره

دستتون درد نکنه واقن موندم نه خواهری نه مامان بدرد بخوری نه بابای قلدری خودممو گوشام دعا کنید هیچی نباشه بینشون تروخدا برام دعا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستتون درد نکنه واقن موندم نه خواهری نه مامان بدرد بخوری نه بابای قلدری خودممو گوشام دعا کنید هیچی ن ...

انشالله که نیست نگران نباش بعدم یکم ازین به بعد با جذبه تر باش وقتی رسیدی تو مغازه شوهرت باید فوری به اون بگه چایی برای خانوم بذار لطفا در همین حد.با دختره جوری رفتار کن بفهمه اصلا در حد ادم نیس برات یه مگسه نگاهات سطحی باشه از کاراش ایراد بگیر خونسرد و با جذبه حرف بزن سفت و سخت

یهو دیدی خوردمت😏
دستتون درد نکنه واقن موندم نه خواهری نه مامان بدرد بخوری نه بابای قلدری خودممو گوشام دعا کنید هیچی ن ...

اینکه بری خوبه ها 

فقط چون یه دعوا حالا سر همون شبیه بودن به عکسه قبلا داشتین

شوهرت الان اجیر شده  که تو حساس شدی 

و حواسش به رفتارش جَمعه 

نظر همون کاربر  که گفتن یکی رو بفرستی  تو مغازه یکمم طولش بده تا بتونه رفتارشونو بسنجه  بنظرم کارساز تر باشه 

" اللهم عجل لولیک الفرج "