2821
2789
عنوان

بروجردیهای عزیز

205 بازدید | 35 پست

سلام من تهرانم ومجبوزم هفته دیگه بیام بزوجرد میدونم کروناهست اما حتما بدلایلی بایدبیام  بروجرد بلیط هم گرفتم مسگن ترمینال بروجردتعطیله راسته یانه؟کسی میدونه آیا اتوبوسای تهران اجازه اومدن دارن یانه؟سفرم یعنی کنسل میشه؟مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اومدم بگم عاشقتونم مگه مردم بهتر از بروجرد داریم؟؟!!! به غیر از شیرازو خوزستان

مررسی عشقم😍😍😍

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
میشه سوال منوجواب بدسن لطفا

آره تعطیله عزیزم

بروجرد اوضاعش داره بدترمیشه😭

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
پس چطوربمن بلیط ۴شنبه زودادن؟😮

نمیدونم😲😲

2825
2823
2791
2779
2792