2777
2789
عنوان

یه فنجون حال خوب لطفا ... ☔ ( آقا جان بیا )

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 63 پست
عذاب و بلا برای ما اره هنوز اولیشیم....ولی مسلمونای هندو یا دیگر کشورا دارن بطرز فجیعی میکشن قتل عام ...

امام در بین ماست ولی ماها ایشون رو نمیشاسیم ، ببین من نمی تونم جواب سوالای شما رو بدم چون سطح عقل و دانش منم بیشتر از شما نیست حتی پیامبر و امامای معصوم هم کلی مصیبت رو تحمل کردن پس سختیا واسه همه آدما هست سختی گاهی باعث میشه ایمان ادم قوی تر شه

🍀
یچی بگم زاویه نگیر فقط....امام زمان و کی دیده؟؟؟تا بحال کسی دیدتش؟؟؟از این افتضاح ترم مگه میشه دنیا ...

چرا تو همه تاپیکای مذهبی میای حرف مخالف میزنی؟؟

قرارنبود چشمای من خیس بشه قرار نبود هرچی قرار نیست بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یچی بگم زاویه نگیر فقط....امام زمان و کی دیده؟؟؟تا بحال کسی دیدتش؟؟؟از این افتضاح ترم مگه میشه دنیا ...

شما فقط ب چیزایی ک ببینی اعتقاد داری؟

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
اعتراض نکردم سوال برام    دنبال جوابشم

البته تاپیکم بحث دیدن امام زمان نیست. بحث اینه ک چرابااین شرایط امام ظهور نکردن.. در مورد دیدنش هم بله خیلی ها دیدن ولی قَطعا نمیان همه جا اعلام کنن مگر افرادی مثل عبدالکریم کفاش که بعد از فوتشون قضییه شوت مطرح میشه

من به معجزه خدایی ایمان دارم که از دل پهنه های منجمد برف، گل یخ را میرویاند
چون امامان قبلی وقتی در جامعه و بین مردم بودند مردم قدر ندونستند الانم امام نخواهد امد مگر اینکه مر ...

قدر ندونستن یعنی چی اخه ؟؟؟پیامبرمون امامانمون بهشون بدترین توهیناروومیکردن     دعا میکردن در حق ملتشون    الان خیلی حرف چیپی ک بخاطر قدرشون ندونستن نیماد         نظر خودت چیه؟؟؟بنطرت با اینهمه ابتذال کسی هست تشنه باشه؟؟؟امامی ک میتونه غایب باشه چندین هزار سال نیازی ب ۱۰۰نفر لشکر نداره

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
با اخبار شهاب سنگ بیشتر رفتم تو فکر    ...اول گفتم نه امکان نداره امام زمان نیومده هنوز ک. ...

اتفاقا اخر الزمان بلا زیاده تا کسانی ک ایمان قوی بخدا ندارند از دین داران واقعی جدا بشند

در اموزه های دینی هست که در اخر الزمان یک عده بخاطر شدائد و سختی بلایا منکر همه چیز میشن

سوره طه ایات۷۸تا۹۸رو بخون وترجمه وتفسیرش رو نگاه کن

داستان حضرت موسی هست ک وقتی نیست چطور مردمش گمراه میشن وخدا ب اونا چی میگه

امام در بین ماست ولی ماها ایشون رو نمیشاسیم ، ببین من نمی تونم جواب سوالای شما رو بدم چون سطح عقل و ...

افرین دقیقا   همینه   اعتقاد ب قدرت لایتناهی خدا دارم ولی بحث امام زمان خیلییی برام عجیبه   

قدر ندونستن یعنی چی اخه ؟؟؟پیامبرمون امامانمون بهشون بدترین توهیناروومیکردن     دعا میکردن ...

امام زمان هم همیشه در حق ماها دعا می کنن همیشه هم در بین ما هستن ولی ما ایشون رو نمیشناسیم ، هر چیزی نیاز به مقدماتی داره 

🍀
اتفاقا اخر الزمان بلا زیاده تا کسانی ک ایمان قوی بخدا ندارند از دین داران واقعی جدا بشند در اموزه ه ...

اخرالزمانو کی نوشته؟؟؟؟ قرانم عربیم خوب نیس..ترجمشم یه ادمی مثل منو تو کرده

امام زمان هم همیشه در حق ماها دعا می کنن همیشه هم در بین ما هستن ولی ما ایشون رو نمیشناسیم ، هر چیزی ...

بیخیال   اینهمه سال ؟؟؟  مقدمه ؟؟؟؟آدم خوبامون یکی یکی رفتن  

افرین دقیقا   همینه   اعتقاد ب قدرت لایتناهی خدا دارم ولی بحث امام زمان خیلییی برام عجیبه& ...

سعی کن کتاب در این مورد بیشتر مطالعه کنی یا سخنرانی های حاج آقا ماندگاری خیلی به دل می شینه اونا رو گوش بده امیدوارم کمکت کنه 😊

🍀