2777
2789
عنوان

یه فنجون حال خوب لطفا ... ☔ ( آقا جان بیا )

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 63 پست

یچی بگم زاویه نگیر فقط....امام زمان و کی دیده؟؟؟تا بحال کسی دیدتش؟؟؟از این افتضاح ترم مگه میشه دنیا   ؟؟؟چرا نمیاد؟؟؟؟؟چرا منتطر ۳۱۳نفر اوکی شن؟؟؟؟؟؟ک چی بشه؟الان ک باید باشه چراااااااا نیست

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یچی بگم زاویه نگیر فقط....امام زمان و کی دیده؟؟؟تا بحال کسی دیدتش؟؟؟از این افتضاح ترم مگه میشه دنیا ...

زمانش رو خدا مشخص میکنه انسان در حدی نیست که اعتراض کنه 

اره واقعا تا امام زمان نیاد اوضاع ما هر روز خراب تر و خراب تر میشه ۰۰۰۰

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
زمانش رو خدا مشخص میکنه انسان در حدی نیست که اعتراض کنه 

چرا در حدی نیست اعتراض کنه؟؟؟مگه خدا قدرت تفکر و عقل نداده    بما؟؟؟

یچی بگم زاویه نگیر فقط....امام زمان و کی دیده؟؟؟تا بحال کسی دیدتش؟؟؟از این افتضاح ترم مگه میشه دنیا ...

همیشه بدتری هم وجود داره ممکنه از این بدتر هم پیش بیاد که ان شاالله پیش نیاد ، هر بلایی به سر ما بده ها نازل میشه از دو حالت خارج نیست یا امتحان الهی هست که ان شاالله همه مون سربلند بیرون بیایم یا بلاییه که بخاطر ناشکری و اعمال خودمون نازل شده 😔

🍀
چرا در حدی نیست اعتراض کنه؟؟؟مگه خدا قدرت تفکر و عقل نداده    بما؟؟؟

عقل ما محدوده خیلی مسائل در ذهنمون نمیگنجه ببین انسان هنوز نمیتونه تعداد دقیق کهکشان ها رو بگه بعد چجور میتونه به خدا که در بی نهایت علم و دانایی هستش اعتراض کنه ؟ 

عقل ما محدوده خیلی مسائل در ذهنمون نمیگنجه ببین انسان هنوز نمیتونه تعداد دقیق کهکشان ها رو بگه بعد چ ...

اعتراض نکردم سوال برام    دنبال جوابشم

اعتراض نکردم سوال برام    دنبال جوابشم

حق داری گلم واسه هر کسی این سوال پیش میاد ولی واقعا هیچ کدوم از ما حکمت خدا رو نمی دونیم ولی این همه بلا پشت سر هم می تونه بخاطر گناه های خودمون باشه ، این روزا آدما خیلی نسبت به هم بی رحم شدن گاهی تلنگر لازمه 😔

🍀
اعتراض نکردم سوال برام    دنبال جوابشم

خوبه که برات سواله و بهش فکر میکنی ، ببین خدا خیلی دقیق و پیچیدست تمام کاراش با دلیله ، مثل این میمونه واسه یه گیاه دنیای مجازی و اینترنت رو توضیح بدی نمیفهمه چون شعور و درکشو نداره در مورد ماهم همینه خیلی مسائل برای ما قابل درک نیست 

همیشه بدتری هم وجود داره ممکنه از این بدتر هم پیش بیاد که ان شاالله پیش نیاد ، هر بلایی به سر ما بده ...

عذاب و بلا برای ما اره هنوز اولیشیم....ولی مسلمونای هندو یا دیگر کشورا دارن بطرز فجیعی میکشن قتل عام میکنن        خدت چرا سکوت کرده  چرا امامشو نیفرسته   یا تمومش نمیکنه این دنیارو؟امام غایب ب  چه دردی میخوره؟؟مگر نه اینکه باید باشه چرا نیست؟از ترس کشته شدن؟مگه رهبرمون نیس ؟تمام میدون حر و پاستور محافظ گزاشتن اینهمه بادیگارد کی جرا ت میکنه نزدیکش بشه     

با اخبار شهاب سنگ بیشتر رفتم تو فکر    ...اول گفتم نه امکان نداره امام زمان نیومده هنوز ک......بعدش گفتم نکنه اصلا وجود نداشتخ باشه    یع عمررررررررررررر گولمون زدن

چون امامان قبلی وقتی در جامعه و بین مردم بودند مردم قدر ندونستند

الانم امام نخواهد امد مگر اینکه مردم بقدری تشنه اش بشن ک هر نفس بگن آقا بیا

شرایط باید برای ظهور اماده باشه

بدون اینکه انسان های وارسته تربیت بشن اقا بیاد دست تنها با دنیایی ک سرشار از ظلم و بی عدالتی هست چ کنه

غیر اینکه ما مردم بسان امت های قبل امام مون رو تنها میذاریم؟؟؟؟