2777
2789
عنوان

یه فنجون حال خوب لطفا ... ☔ ( آقا جان بیا )

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 63 پست
سعی کن کتاب در این مورد بیشتر مطالعه کنی یا سخنرانی های حاج آقا ماندگاری خیلی به دل می شینه اونا رو ...

حاج اقا ماندگاری    کلی سوال درمورد شخص ایشون دارم   بیخیال عزیزم   موفق باشید🥰

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدر ندونستن یعنی چی اخه ؟؟؟پیامبرمون امامانمون بهشون بدترین توهیناروومیکردن     دعا میکردن ...

ببین اگر قرار بود کار امام زمان از راه معجزه درست بشه و معجزه وار اوضاع دنیا بسامان بشه همون دوران حضرت ادم خدا اینکارو میکرد.. و در حدیث داریم هیچکس شایسته تر از پیامبر برای این معجزه نبوده. ولی میبینیم که تمام انبیا و اولیا برای هدایت قومشون چه سختی ها که نکشیدن. و در اخر خیلی از اون اقوام هم ایمان نیاوردن حتی وقتی معجزات الهی رو دیدن.... الان هم وضع همینه. مردم باید امادگی پذیرش حکومت الهی رو داشته باشن وگرنه هدف از انقلاب مهدی فقط رفع بلایا و سختی ها نیست.. ولی با نزدیک شدن ب اخرالزمان این بلایا بیشتر میشه تا مردم تلنگر بخورن.

من به معجزه خدایی ایمان دارم که از دل پهنه های منجمد برف، گل یخ را میرویاند
اخرالزمانو کی نوشته؟؟؟؟ قرانم عربیم خوب نیس..ترجمشم یه ادمی مثل منو تو کرده

در مورد آخرالزمان از امامای دیگه و پیامبران مون حدیث داریم ، ترجمه قرآن شاید بعضی قسمتا نیاز به تفسیر داشته باشه ولی اکثر قسمت هاش از روی معنیش متوجه میشین

🍀
اخرالزمانو کی نوشته؟؟؟؟ قرانم عربیم خوب نیس..ترجمشم یه ادمی مثل منو تو کرده

ترجمه عربی ک دیگه چیز مشخصیه😐

نه حاضری عربی یادبگیری. نه حاضری ب معنی فارسیش اعتماد کنی. 

خداوکیلی مقاومت عجیبی برای پذیرفتن داری...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
قدر ندونستن یعنی چی اخه ؟؟؟پیامبرمون امامانمون بهشون بدترین توهیناروومیکردن     دعا میکردن ...

قدر ندونستن یعنی اینکه امام بین جامعه بود راه رو نشون میداد ولی مردم پذیرا نبودن ،فکر میکردن بدون امام راحت ترن

بله امامان همیشه دعا کردن،الانم امام زمان درسته ب ظاهر نیست ولی میان مردم هست ،برای مردم دعا میکنه

بخاطر دعای امام هست ک انسانهایی پر گناه چون ما ک نعمت های الهی رو استفاده میکنیم و از صبح تا شبش رو بیشتر با گناه و بی ثمری میگذرونیم هنوز وجود داریم وزندگی مون ادامه داره.

چرا کسی تشنه نباشه؟مگه اهل دنیا بی دین شدن

نی نی سایت با جو ضد دینش هر روز تاپیک هایی مثل همین تاپیک رو شاهده ک مردم آرزوی فرج دارن

ولی فرج چیزی نیست ک کاری نکرده حاصل بشه برای فرج باید وجودت رو خالص کنی تا وقتی اقا اومد کنارش و در رکابش باشی نه اینکه مثل پیشینیان مقابلش باشی

ترجمه عربی ک دیگه چیز مشخصیه😐 نه حاضری عربی یادبگیری. نه حاضری ب معنی فارسیش اعتماد کنی.  خد ...

عربی برادچی باید یاد بگیرم    ؟؟زبان مشترک دنیاس؟؟؟؟  درثانی این قرانی ک تو داری میخونیس  قران آسمانی نیست   شب خوش

قدر ندونستن یعنی اینکه امام بین جامعه بود راه رو نشون میداد ولی مردم پذیرا نبودن ،فکر میکردن بدون ام ...

خودت داری میگی پیامبررررررر نه امامممممممم ک     

قدر ندونستن یعنی اینکه امام بین جامعه بود راه رو نشون میداد ولی مردم پذیرا نبودن ،فکر میکردن بدون ام ...

دقیقا ، اینجور تاپیک ها هم صرفا یه دلنوشته ست وگرنه باید در عمل خودمون رو نشون بدیم

🍀
دقیقا ، اینجور تاپیک ها هم صرفا یه دلنوشته ست وگرنه باید در عمل خودمون رو نشون بدیم

همین اظهار ارادت هم خودش خیلی خوبه اینکه بالاخره یادی از امام کردید

علاوه بر اون چندین نفر دیگه هم با یاد اوری شما یاد امام افتادن چیز کمی نیست در زمانه ای ک گروهی منکر وجود امام هستن

عربی برادچی باید یاد بگیرم    ؟؟زبان مشترک دنیاس؟؟؟؟  درثانی این قرانی ک تو داری میخو ...

از اولشم برای فهمیدن نیومده بودی... خدا بهت ارامش بده

شب شما هم به خیر

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

خانما ی گروه میخوام بهتون معرفی کنم پاسخگویی ب شیهات مهدویت