لطفا بهم کمک کنین دختر سه ساله من هی گریه میکنه برای همه چی بهانه میاره که گریه کنه خیلی ناز نازی بار اومده به من شدیدا وابسته هس از حق خودش بین بقیه بچه ها نمیتونه به هیچ عنوان دفاع بکنه در اخر هم میاد باز پیش من تا من براش مثلا فلان عروسک رو از بچه ها بگیرم بدم موندم چیکار کنم
دختره منم همینه ۳سال و نیمشه هرکی ازراه میرسه میزنتش نگاش میکنه گریه میکنه حتی بچه های کوچیکتر واقعا ...
بابا والا خود منم مثل دخترمم هستم نمیتونم بدو بدو با کسی رودروحرف بزنم خیلی وقتا از حقم میگذرم ولی نمیخوام این اخلاقم تو بچه ام هم تکرار بشه ولی متاسفانه میشه انگار
پسرمنم اینطور بود مدام باید بهش بگی باید ازخودت دفاع کنی واین حرفا واینکه جلوش منو باباش مییگفتیم دی ...
والا پسرشماهم نمیدونم مثل دختر من دل نازکه حتما چون دختر من بیاد هم به یه نفر زور بگه بعدش خودش عذاب وجدان میگیره میره گریه مییکنه یا ناخن هاشو میممکه یا زبونشو گاز میگیره والا نمیدونم دیگه چیکار کنم
زود رنجی و و حساسیت زیاد نشونه ضعیف بودن بدنه. یه شش ماه این خوراکیها رو مرتب بده. تا قوت بگیره مغزیجات خصوصا بادوم . کره محلی با شیره یا عسل طبیعی. کشمش بادون گردو نخودچی بذار دم دستش تمام روز باشه. کلا تغذیه سوپری قطع کن. شیره گوشت کباب گوسفندی. سه روز تو هفته بده. غذاش باید همیشه تازه باشه مونده حتی یه وعده نده. بادوم رو قطع نکن مثل قرص. بچه کم خون و ضعیف بهونه گیره. تا یک سال بهش برس وگرنه ادامه دار میشه. بجای قند وشکرم کشمش خرما ا عسل بده. عسل سوپری نباشه. تو غذاهاش حتما روغن زیتون چند قطره بزن واسه زود رنجی عالیه. اینارو همه رو من امتحان کردم
زود رنجی و و حساسیت زیاد نشونه ضعیف بودن بدنه. یه شش ماه این خوراکیها رو مرتب بده. تا قو ...
یعنی به این روش میتونم جلوی این رفتاراشو بگیرم ؟؟؟ممنون بازهم ولی خوب سعی منم اونجاس تا به غذاش برسم تا کم نذارم ولی چرا دروغ غذای مونده مثلا ازناهار به شام مونده رو به دخترم میدم خرما هم میدم ولی خوب از روغن حیوانی به جای روغن زیتون استفاده کمیکنم پسته میدم زینک سافت وگاها کلسیم و اهن میدم والا نمیدونم شاید بازم کم میذارم