2777
2789

بالایی بزرگس پایینی کوچیکه

پسرم ۹ ماهه بود فهمیدم باردارم شده هم از خبری خوشحال بشین هم‌ناراحت؟ من اینجوری شدم یه لحظه که شنیدم مثبته جا خوردم افسردگی پس از زایمانم تازه داشت درست میشد کلا ریختم بهم شوهرم گفت نمیتونیم نمیشه از پسش بر نمیایم ولی سقط واسم کابوس بود اصلا فکرش بد برام حس میکردم گناه میکنم حتی تصورش کنم پس تا دو هفته با شوهرم کلنجار رفتم تهدید به طلاق کردم که بچمو سقط نمیکنم اونم راصی شد 

دلم یه دختر ناز میخواست ان تی گفت دختر ذوق مرگ شدم یه دست لباس خوشگل خریدم تا اینکه آنومالی گفت پسر کلا پاشیدم از هم

سرتونو درد نیارم الان پسر دومم دلبرترین و شیرینترین موجود عالمه برام بارداری راحتی داشتم ولی نگم از اوایل بچه داری

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای جانم، قربونشون برم، خدا حفظشون کنه برات

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

وای دقیقا مثل من

منم بچهام شیر به شیرن و یه سال و ۴ماه فاصلشونه

دوتاشونم پسرن،اوایل خیلی خواستم دومیو سقط کنم ولی نشد الان عشقمه😍😍😍

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊