2777
2789
عنوان

عکس پسرام و تجربه شیر به شیر شدن بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 45 پست
پسرخودم ۷سالشه ولی دوست داشتن دوتابودن وهمبازی میشدن 

واس همبازی شدن دیگه دیره خواهر من میخواستم ۴ سال فاصله بدم نشد😁

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم ۱۸ ماهشه و ناخواسته باردار شدم الان ۱۱ هفته ام هنوز تو شکم و ناراحت نمیدونم میتونم ازپسش بر ...

من اگر تونستم تو میتونی عزیزم بچه های فاصلشون ۱۸ ماهه دروغ نگم سختیش یه ساله

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
آره خیلللی دیره اتفاقا خیلی خوب شد هردورو باهم بزرگ میکنی دیگه جیش وپوشک وشیر گرفتنشون باهم تموم میش ...

دقیقا

منم پسرم ۱۸ ماهشه و ناخواسته باردار شدم الان ۱۱ هفته ام هنوز تو شکم و ناراحت نمیدونم میتونم ازپسش بر ...

عزیزم منم پسرم هفده ماهش بود حامله شدم سخت بود ولی غیر ممکن نبود.توک لت بخدا باشه میتونی الان پسرم شش سال و تموم کرده دخترمم چهار سالشه وخداروهر روز شکر میکنم ک سقط نکردم

عزیزم دلت پسر میخاد؟میتونم چن تا چیز بهت بگم برا پسر دارشدن خوبه

میشه چند تا چیز رو بگین؟؟

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
نه  

بهتون چیا گفت اون کاربر؟؟؟ همون که گفت پسر میخواین؟ من میتونم چندتا چیز بهتون معرفی کنم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒