2777
2789

سلام بچه ها نمیدونم کیا اینجا تاپیکهای قبلی منو خوندن.

واقعا دیگه کلافه شدم.چهار ساله قرص و دارو.هزار مرض دیگه گرفتم ولی بچه دار نه. حالم دیگه داره از خودمم بهم میخوره😭

دیگه از بی بی چک متنفرم. 

از موعد پریودم دو روز گذشته،علائم خاصی تا الان نداشتم زیاد هر ازگاهی خیلی کم استخوان درد دارم ک زود تموم میشه.گاهی زیر دلم درد میکنه.الانم چند روزی هست ببخشید یکم یبوست دارم. حالت ضعف بیشتر دارم.غذا میخورم حالم بد میشه بعد یکم ک میگذره دوباره گرسنه میشم.صورتمم جوش زده چندتا خفن. تو رو خدا برام دعا کنید.دیگه حرفای شوهرم داره دیوونم میکنه.کسی بوده اینجوری بوده باشه حامله باشه؟

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله باردار باشی💋

خدا از دهنت بشنوه عزیزم😔 نا امید ترینم. خدا بهم رحم کنه.همیشه از همچین روزی میترسیدم.راسته میگن از هر چی بترسی ب سرت میاد😖😖😖

بی بی بزن

راستش چند روز پیش چهار بار بیبی زدم هیچ علامتی نبود همش گفتم شاید خرابه. اخری رو ک سه چهار روز پیش گذاشتم یه خط کمرنگ روی سی افتاد.در صورتی ک همیشه به آنی خط سی پررنگ میشد که منفیه

ایشالا ک از علائم بارداریه باشه اگ از بی بی چک بدت اومده شنبه برو آز بده ک هم جوابش مطمئن تره هم تنوعه

منم تو اقدامم دو روز عقب افتاده الان ولی هیچ علائمی ندارم اصلن فقط جوش زدم ک اونو پریود شدنی هم میزنم

بی بی چک گرفتم ولی گذاشتم فردا استفاده کنم 

واسه منم دعا کن😔

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️
خدا از دهنت بشنوه عزیزم😔 نا امید ترینم. خدا بهم رحم کنه.همیشه از همچین روزی میترسیدم.راسته میگن از ...

خدا نکنه ناامید باشی گلم.خدا دانا تره به همه ما.

دوستم ۳ سال باردار نمیشد اینقدر گله از خدا میکرد.

تا زد و باردار شد.

الان بچش یه سالشه .شوهرش در اثر اشتباه دکترا برا امپول حونشو از دست داد.دوستم موندو یه پسر بی پدر .دوستم ۲۰ سااشه

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

انشاالله که هستی عزیزم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

ایشالا ک از علائم بارداریه باشه اگ از بی بی چک بدت اومده شنبه برو آز بده ک هم جوابش مطمئن تره هم تنو ...

توکل بر خدا اگر مثبت بودی تو رو خدا برای منم دعا کن😔