2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه نکن .من موهام موج داره .موی موج دار فوق العادس .موی لخت اصلا راحت حالت نمیگیره اصلا اصطلاحا به موج دار میگن حالت دار چون راحت حالت میگیره .ولی موی لخت فقط بازش قشنگه 

شیک بودن تو ذات همه ی دختراست از جمله خودم😁😎همون دختر شیک قبلیم که پروفایلم رو حذف کردم

سرم مو +اتو مو

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
تف میمالم میکشم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
تف میمالم میکشم

یکم از تفت میدی به من ...تف من لخت نمیکنه موهاموو😂😂😂

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود ///                                 ما را زمانه گر شکند ساز می شویم ///   صائب تبریزی

همون موج دار راحتی دیگ چیه لخت🥺من موهام خیلی لخته ب حدی ک اگ فرم کنم باز ب حالت اول برمیگرده😩

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh