2777
2789

عمه م هم انتقال داده بعد از ۲۰ سال بارداره خدارو شکر😍

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خداروشکر مبارکشون باشه 😍 ایشالا نی نی بسلامتی و به موقع بیاد 

ممنون عزیزم  الان حدود ۴ماهشه😍

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
من ک پریود شدم یه هفته حمام ورفتم هیییی انشالله تو مامان بشی

واقعا متاسفم عزیزم ایشالا بزودی طبیعی باردار بشی

منم روز ۶ انتقالم ولی از صبح حس پریودی دارم 

ممنون گلم پس صبر کنم روز ۶ انتقالم

ببین من 2هفته کامل خابیدم ک مثبت شدفقط بخاب برادسشویی پاشواونم فرنگی تامیتونی میوه وسبزی بخوریبوست نشی اب فراوان وویتامین سی روزی یکی اب ونشاسته توت فرنگی پرتقال کیوی و ریلکس بودن

ببین من 2هفته کامل خابیدم ک مثبت شدفقط بخاب برادسشویی پاشواونم فرنگی تامیتونی میوه وسبزی بخوریبوست ن ...

ممنون گلم اینقد نوشته بودن میوه نخور پرتقال نخور اینو نخور اونو نخور ک از ترسم اصلا تو این مدت میوه نخوردم ادویه و زردچوبه و لبنیات هیچی نخوردم تو این ۶ روز دقیقا نصف شدم 😥

واقعا متاسفم عزیزم ایشالا بزودی طبیعی باردار بشی منم روز ۶ انتقالم ولی از صبح حس پریودی دارم 

بسپار ب خدا عزیز دلم

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
ممنون گلم اینقد نوشته بودن میوه نخور پرتقال نخور اینو نخور اونو نخور ک از ترسم اصلا تو این مدت میوه ...

عزیزم، پسرک‌ من تازه بدنیا اومده. خواستم بهت بگم زیاد حساس نباشی. من روز دوم دوش گرفتم و تقریبا یه روز در میون هم دوش میگرفتم ولی سعی میکردم با آب ولرم و خیلی کوتاه حموم برم. فقط یه هفته خونه بودم و بعدش هر روز سرکار میرفتم. میوه هر چی دوست داشتم خوردم. هم بعد از انتقال هم تو حاملگی. بعد از انتقال چند روز نشاسته با آب خوردم و هر روز مربای به ، انار شیرین و پروتیین زیاد. ایشالا جوابت مثبت بشه 🙏🙏