سلام صبح ساعت 6 خورده بود ازخواب با صدای جیغ خودم پریدم داد میزدم نبر
خوابمو قشنگ یادمه مو به مو
خیلی ترسیدم
نمیدونم شاید چون سرماخوردم این خوابو دیدم حالم بد بوده؟؟
خواب دیدم یه پسری که بور بود موهاش اومد یه خانم پیر رو که موهای کوتاه سیخ سیخ داشت سپرد دست من شب بود گفت بخوابون پیش خودت و رفت
بعد خوابید کنار من روی زمین داشت باهام حرف میزد چشماش سبز بود زد بیرون یهو منو چسبید با دهنش دهنمو گاز گرفت ممیگفت اومد ببرنم
بعد همین طوری که من چسبیده بود جون از بدنش میرفت استخوونی تر میشد من بلند شدم چسبیده بود به من میدویدم که ولم کن نمیشد یهو یه
مرد شد .
بهم گفت اومدم تو رو هم ببرم من گریه میکردم بهم گفت بلند شو رو به قبله بخواب .
دوستان زنگ زدم تعبییر کردن گفتن اولا خواب ساعتی نبوده که درست باشه ولی بخوای تعبییر هم کنی یعنی یه فرصت دوباره ی بهت داده شده واخرش گلستان شده خیره همسرم رفتن برام دادن مرغ کشتن بنده خدا اون بیشتر ترسیده بود ولی خدایی خواب بدی بود من که ......
گارفیلد پست ها : 13951 عضویت:1389/9/12 1393/3/23 - 9:15 عصر بهار جون نگگران نباش منم یه بار یه همچبن خوابی دیدم البته تا یه مدت واقعا جالم بد بود اما هیچ اتفاق بدی نیفتاد ممنونم گرفیلدم خیلی حالم بده نماز خوندم بعد که حالم جا اومد ولی همش چهره اون پیرزن میاد تو ذهنم
ناناز پست ها : 3280 عضویت:1393/1/21 1393/3/23 - 9:25 عصر شووشو منم یه چیزی نزدیک خواب شما رو دیده بود ================ ناناز جون بنده خدا همسرت چی کشیده پس خیلی بده خیلی
سلام عزیزم این جور خوابا تعبیر نداره ..بیشتر برای ترسوندنته.... یه چیزی مثل بختک بوده که شما به چشمت دیدی ! حتمااااااا قبل از خوابت آیه الکرسی بخون و 4 قل و تسبیحات حضرت زهرا .. دیگه این پیش نمیاد ان شالله ... نگران هیچی نباش... تعبیر نداره خانومی...
*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118