2777
2789

عاقا برا من فکر کردن ب اینکه چ غذایی بپزم سختره تا پختنش،

دیشب شام سیبزمینی تخم مرغ پختم یذره اضافه اومد،شوهرم گفت برو بقیشو بیار بزور خالی خالی میخورم ک فردا واسه نهار نگی از دیشب غذا مونده بود حیفم اومد بریزم دور ک نخوای غذا بپزی😁😁🙈🙈 گفت دیگه دسستتو خوندم..

منم دلم براش سوخت امروز نهار براش ترش کباب پختم

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عا نه عادت به موندن غذا نداریم😐✌ولی خوب گاهی از این کار کردم و اینقدر تیز که بهم میخنده فقط بعدم میگه سونیا با مرد ۳۷سال شوخی اینجوری نکن

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
شوهر من برعکس بزود غذاشو دو وعده سه وعده میکنه میگه کمتر اشپزی کنی 🤣

چ خوب، من ک ۲بار غذای تکراری بهش بدم صدا در میاد😒

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

من کلک نمیزنم وقتی حوصله ندارم فکر کنم مستقیم میگم حوصله ندارم فکر کنم چی بپزم خودت یخچال رو ببین پیشنهاد بده. اگر هم پیشنهادی ندی هیچی نمیپزم😁

وقتی هم حوصله ندارم غذا یپزم میگم خودش بپزه

معمولا وختی از فک کردن برای اینکه چی بپزم خسته میشم میگم پاشو بریم خونه مامانم اینا یا مادرشوهرم اینا

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
ترش کباب چی چی هست غذای کجاس

برنج و مرغ کنارش سیبزمینی و گوجه

من وقتی بخوام برام کاری انجام بده میگم اصلا بهم توجه نداری اولیتت من نیستم 

بعد میگه هر چی میخوای بگو منم ب خواستم میرسم هنوذ دستم رو نشده 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘