2777
2789

malena فوق العادس صحنه معروف سيگار روشن کردن توشه.

interstaller نیازي به تعريف نداره گرچه فك ميكنم خب خيلياتون ديدين اين فيلمو كريستوفر نولان متيو مك كانهي و هانس زيمر ديگه اوووف حرفي برا گفتن نمیمونه😂

the prestige بهترین فیلم تو سبك خود, شعبده بازي

the martian(تومریخ تنها میمونه) و gravity مث اینتر استالر عالیه و تو همین سبکه 

the wolf of wall street, inception, shutter island

once upon a time in hollywood بنظر من فیلم ضعیفي بود انتظارم از فیلمي ك توش ديكاپرو بازي ميكرد بيشتر بود. ولي در كل اينم خوبه 👌

Django unchaind

pulp fiction 

friends فك كنم بايد دور 4 ام رو شروع كنم 😂😂

how met your mom اینم خیلي بيشتر دوس دارم حتي بيشتر از فرندز بخاطر شخصيت باني 😂😂 يجورايي تركيب جويي و چندلر تو فرندز هستش

theory bigbang دیگه بیگ بنگي بود برا خودش 😁

inglorious basterds جووونز فيلمايي ك ديکاپریو و برد پیت بازي ميكنن رو دوست دارم كلا مثل همين فيلم و fight club , alied .... ك برد پیت هم توشون بوده 

بعددد جونم بگه واستون که

se7en

forrest gump

the pianist 👌 خدااااااس ، یعني پروردگار 😄😄

green mile

me befor you , the notebook هم براي كفترهاي عاشق 😁😁😁

فعلا همينا يادمه شمامهم بگین که تاپاتون چیا هستن ؟؟ تا ماهم فیض ببریم 😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فیلم شاتر ایسلند دی کاپریو که فوقالعادست

گر دستم رسد بر چرخ گردون.                                      از اوپرسم این چون است و آن چون.                          یکی را میدهی صد نازو نعمت.                                 یکی را نان جو الوده در خون💔