2777
2789
عنوان

این داستان خواهرشوهربی شعور

857 بازدید | 84 پست

من اصالتاتبریزی ام دیشب خونه خواهرشوهرم بودم بچش همش اذیتش میکردجلومن بهش گفت ترک خری مگه نکن بچه من ی نگاه بهش کردم امابه احترام همسرم جوابشوندادم بارهاقبلاهم بهشون گفته بودم بدم میادبمن واصالت خانوادگیم توهین میکنین کلاخانواده شوهرمم همینن ب همسرم گفتم دیگه خونه خاهرت نمیرم نمیتونم این هجم ازبی احترامی روتحمل کنم ،شماجای من باشیدچکارمیکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهرت نه عزیزم خواهرت درسته

هجم هم غلطه حجم درسته 

یه سوال

شما که تو شرایط کرونا میری مهمونی بی شعوری نیست؟ 

البته معذرت میخوام 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

منم‌ بودم‌ نمیرفتم ...زمانی ک معذرت خواهی کنن و دیگه ب رفتار قبلشون ادامه ندن میبخشم و رفت و امدمو شروع میکنم

زن بودن مثل ققنوس بودن است هی اتش میگیری و باز نا امید نمیشوی و از خاکسترت زن متولد میشود زن قداست دارد برای با او بودن باید مرد بود ن نر