2777
2789
عنوان

بعضي وقتا مردا چه زبون نفهم ميشن

609 بازدید | 75 پست

ديشب شير گذاشت رو گاز يكمي سر رفت زيادم نريخت اما من خيلي اروم يعني بازعصبانيت نه گفتم فقط كار باز ميكني واسه من داشتم وسايلايي رو كه از بيرون خريده بود رو ضد عفوني ميكردم بعد برگشتم ديدم شيرو خالي كرد تو ظرفشويي گفت بيا كار باز نكردم منم همينجور ماتو مبهوت موندم گفتم من با حالت شوخي گفتم اين چه كاريه انقدر از كارش متعجب شدم يه چندثانيه داشتم فقط نگاش ميكردم الانم از ديشب سره اين موضوع مسخره قهريم اون جلو تلويزيون بايد بخوابه وگرنه خوابش نميبره منم ديگه اومدم رو تختمون اونم رو مبله واقعا سره يه موضوع به اين چرتي جامون از هم جدا شد بيشتر وقتا سعي ميكردم نذارم جامون جدا بشه اما ديشب به حدي ناراحت بودم كه نتونستم اصلا برم نزديكش خيلي ناراحتم خيلي دلم شكسته اخه منم ادمم ديگه بخدا ديروز انقدر كار كرده بودم خسته بودم خيلي چيكار كنم مني كه طاقت نداشتم بدون اون بخوابم اما نرفتم سمتش

اعصابش از جای دیگه خورده سر تو خالی کرده

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه خودت میگی زبون نفهمن همه همینن یک کاری رو ک میخان انجام بدن اصلا مراعات نمیکنن فقط میخان از سرشون باز کنن چیزیم ک میگی ب سرشون میندازن

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
فکر کردی زندگی فیلم هندیه همه چی توش هست  تو ایران که دیگه بدترین چیزها توش هست

نه فك نميكنم فيلم هنديه اما ماكه سره چيزاي مهم تري دعوا كرديم اين جوري نشده حالا سره اين موضوع مسخره جامونو جدا كرديم خودمم انقدر خسته و دل شكسته بودم نرفتم سمتش

عزیزم شوهرت که خیلی اشتباه کرده... ولی این جملاته کلی (مثل فقط ، هیچ وقت، همیشه و...)خیلی مردارو اذیت میکنه، باید به زبان دیگه ای میگفتی...

ترسیم کنم برات چی شنیده و فکرده شوهرت؛

بیا اینهمه زحمت بکش، خرید کن، کمک کن، عوض تشکر، میگه فقط(یعنی همیشه) کار باز میکنی برا من... 

عزیزم خب بهتر نبود ازش تشکر کنی بابت کمکش،و بگی بیا تو وسایلو ضد عفونی کن من اجاقو تمیز کنم،شاید با ...

بخدا اخه اصلا نه با عصبانيت گفتم نه جور بدي منم از صبح كار كرده بودم خسته بودم خيليم خسته اما واقعا اين چيز خيلي مهمه كه جامون از هم جدا بشه من خيلي رو اين موضوع حساسم

مشخصات همسربنده تجربه ثابت کرد نذارم کاری کنه همون شیرم خودت داغ کن👍

منم همسرم از این فیلم ها اول ازدواجمون در میورد که بهش کار نگم

اما من توجه نکردم 

الان اون خونه تمیز می کنه عین دسته گل

من هم آشپزی می کنم 

البته شاغلم هستم