2777
2789
اره عزيزم....حالا الان ١٠،١٥روزه داره شربت ترياك ميخوره رفته دكتر بهش داده اما اصلا نميتونه بخوره نم ...

عزيزم اگه اون شربتي كه دكتر داده بهش متادونه 

متادون خيلي تركش سخته 

قشنگ دركت ميكنم شوهره منم چند ماهي گرفتار شده بوده منم بي خبر فقط تعجب ميكردم چرا باهام اينجوري رفتار ميكنه خوردم ميكرد بعد پشيمون ميشد منتمو ميكشيد الكي بهونه ميگرفت

رفته بوده عطاري مرده قرص داده بود بهش كه ترك كنه

ترياكو ترك كرد ولي گرفتاره قرصه شدش

منم نميدونستم تا خودش بهم گفت پدرم در اومد تا قرصو كمك كنم ترك كنه ولي خداروشكر تونست

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
الهي بميرم چرا اخه بخاطر همين اعتيادش

اعتیادش پنهونکاریاش افکار خودکشی داشت افسردگی شدید مشکلات خونوادگی 

همو دوست داشتیم ولی خیلی سختیا کشیدم تو زندگیش دائمم بیکار بود 

به بودن ها دیر عادت کن و به نبودن ها زود!آدم ها،نبودن را بهتر بلدند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من ترامادول متادون انواع مواد مخدرو داشت امتحان میکرد همیشه هم میگفت من اعتیاد ندارم چیزی مصرف نکردم ب زور میومد ازمایش میداد هر بار ک مثبت میشد بازم انکار میکرد اصلا قبول نداشت اعتیادشو خونوادشم بدتر از همه بودن 

اعتیادش پنهونکاریاش افکار خودکشی داشت افسردگی شدید مشکلات خونوادگی  همو دوست داشتیم ولی خیلی س ...

الهي من خيلي خيلييييي  ناراحت ميشم ميبينم يكي طلاق ميگيره چي بگم كه از اينده خودمم ميترسم ميترسم اخر منم كارم به طلاق بكشه

شوهر من ترامادول متادون انواع مواد مخدرو داشت امتحان میکرد همیشه هم میگفت من اعتیاد ندارم چیزی مصرف ...

اينكه طرف خودش متوجه نباشه اعتياد داره خيلي بدتره اما شوهر من خودش ميدونه و قبول داره

اگه بفهمم دشمنم هم اعتیاد داره قلبم آتیش میگیره.... خدا نگذره از کسایی ک مردمو به این راه میکشونن چه ...

خيلي سخته خيلي من سه ساله دارم تحمل ميكنم اين دردو به هيچ كسم نميتونم بگم دردمو

اگه زندگي دوست داري هر چه زودتر هر جور كه ميتوني ببرش به نزديكترين شعبه ي كنگره ٦٠ كه دواي دردت فقط همينه و بس تنبلي و راه دوره و فلان بزار كنار

تو نت سرچ كن برو تو سايتش ادرس شعبه هاشون هست انشالا كه مشكلت حل ميشه 

الهي من خيلي خيلييييي  ناراحت ميشم ميبينم يكي طلاق ميگيره چي بگم كه از اينده خودمم ميترسم ميترس ...

نه عزیزم ترک تریاک راحتتره فقط یه توصیه اینک دعوا نکن خیلی باهاش همینک بتو پناه اورده و کمک خواسته و قبول داره اعتیاد داره خیلیه 

ببین ب نظرم قدم اول کلاس هارو برید حتی شده شهرای اطراف ک نمیشناسن به هیچ وجه ترک نکن تو کلاسا مشاور خونواده مشاوره مذهبی میادد اون فضا واسش خوبه بعد دائم بعد کلاس ها تهریف کن از حس خوبت اینک افتخار میکنی همسرت داره کار مفید میکنه بگو تو ترک کنی و این کلاس ها مشارکت داشته باشی شاید تو کلاس ها خیلیا با دیدن تلاش تو ترک کنن 

خیلی واسه اعتیادش تیکه یا کنایه یا بحث نکن بجاش همراهش باش 

نه عزيزم متادون نيست اوپيوم هست اون شربت... خداروشكر عزيزم دعا كن واسه ماهم

انشاءالله كه مشكله توام حل شه عزيزم

تاپيكتو خوندم ياده اون روزاي سختم افتاد دركت ميكنم خيلييييي سخته

سخت ترينش موقع تركه من شوهرم تو خونه ترك كرد واي وقتي ازم ميخواست بيشتر بدم نميدادم هرچي فحش بود ميداد بهم ميزد منو ولي من كوتاه نميومدم نميدادم

انقدر جلو چشمام درد كشيد همش بغض داشتم اون روزا 

بعد كه ترك كرد چند ماه بعد وسوسه شده بود چند روز بود استفاده ميكرد از عذاب وجدان بهم گفت انقدر گريه كردم اونشب

ميخواسم كلا بزارم برم ولي دوستاي ني ني سايتيم ارومم كردن دوباره كمكش كردم يك هفته طول كشيد اين بار ولي اذيت نشد بعده اونم تا الان خداروشكر كاري نكرده

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

سلام دوست عزیز. منم شوهرم دقیقا مثل شوهر شما بود و مصرف داشت. این که میگم از زبون خود شوهرم هست . ببین مصرف کننده ی بیماره و باید باهاش از در دوستی وارد بشی و نه از در ترحم و کمک . بیشترین چیزی که احتیاج داره اعتماد و باور هست. اون می‌تونه ترک کنه و در حین انجامش ممکنه چند باری بلغذه و برگرده اما نباید باورتون رو نصبت بهش از دست بدید . باید انقد بهش انگیزه بدید و باورش کنید که بتونه . مصرف تریاک باعث این میشه که شما وابستگی فکری بهش پیدا کنید . این به معنی اینه که شما فقط درد بدنی نداری و باید رو فکر و ذهنش کار کنی. هرچی به تریاک رو میاره بخاطر ی مشکلی تو گذشته یا حالش هست باید اون مشکل رو پیدا کنی و اگر با شوهرت رفیق و صمیمی نباشی هرگز در قلبش و ذهنش رو به روت باز نمیکنه . باید کاری کنی تنها نشه و اصلا فکر نکنه . نباید مثل کارآگاه ها دنبالش باشی و یا کاری کنی که حتی سر سوزن حس کنه باورش نداری و یا بهش شک‌داری . باهاش صحبت کن و بفرستش کلاس خیلی کمک می‌کنه . اگر بخوام ی معتاد رو بگم که چطور می‌تونه ترک کنه فقط تو ی جمله میتونم بگم تا نخاد هیشکی نمیتونه کمکش کنه .پس باید جوری باهاش رفتار کنی که خودشو باور کنه . 

سلام دوست عزیز. منم شوهرم دقیقا مثل شوهر شما بود و مصرف داشت. این که میگم از زبون خود شوهرم هست . بب ...

مرسي از كمكت اتفاقا من با اينكه هيچ اشنايي نداشتم اما از همون اولش كه باهام درميون گذاشت اصلا باهاش دعوا نكردم و باهاش بحث نكردم هميشه باهاش تو اين مورد از در دوستي وارد شدم الانم باهم دعوا كرديم سره يه چيز مسخرررره اون نشسته تو پذيرايي من تو اتاق خوابمونم مقصره صد در صدم خودشه نميخوام برم پيشش نشسته واسه خودش داره خوراكي ميخوره خوشحاله تنهايي منم نميرم پيشش چون واقعا قلبم شكيته ازش

انشاءالله كه مشكله توام حل شه عزيزم تاپيكتو خوندم ياده اون روزاي سختم افتاد دركت ميكنم خيلييييي سخت ...

واقعا خداروووووشكر عزيزم انشالله كه ديگههههه هيچ وقت برنگردي به اون روزاتون